Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

KitchenAid på rea

KitchenAid - för den passionerade kocken. Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa köksredskap och apparater som hjälper dig att skapa kulinariska mästerverk. Utforska nu och hitta dina perfekta kökskamrater. Köp nu och låt din kreativitet flöda.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Smart och prisbelönt design från KitchenAid

Hitta alla nödvändiga kökstillbehör du behöver för en enklare och roligare vardag i vår härliga KitchenAid rea. Hos Lounge by Zalando kan du bli medlem helt gratis och beställa hem populära varor från kända märken till väldigt förmånliga priser. Stig in i värmen och ta del av nya unika erbjudanden varje dag.

kitchenaid_outlet_2_CM

Få ordning och reda i köket med KitchenAid tillbehör

I över hundra år har KitchenAid hjälpt oss att hålla bättre ordning i köket. Allt för att göra matlagningen både roligare och snyggare. KitchenAid har allt du behöver för ett lyckat vardagsliv. Samtidigt så får du otroligt stilrena produkter som blir en del av inredningen. Här slipper du verkligen kompromissa mellan funktion och design. Varumärket står för en perfekt kombination av design, kvalitet och professionalism. Oavsett om du är ute efter en ny vattenkokare, elvisp, KitchenAid blender eller brödrost så kan du hitta det i vår KitchenAid rea. KitchenAid Artisan är deras populära produktlinje med allt från köksmaskiner till vattenkokare. Som medlem i Lounge by Zalando får du möjlighet att shoppa deras köksprodukter till väldigt förmånliga priser.

Upptäck KitchenAid matberedare och andra köksprodukter på rea

KitchenAid erbjuder smarta produkter och lösningar som hjälper dig i köket. Visst är det alltid lite roligare att laga mat och pyssla i köket om man har bra utrustning. Se till att investera i högkvalitativa kökstillbehör som håller länge och ser snygga ut även när du inte använder dem. KitchenAid har faktiskt till och med vunnit priser för deras design. Många av produkterna finns i flera olika färger så att du kan mixa och matcha som du vill. Hos oss på Lounge by Zalando hittar du deras genomtänkta köksprodukter och som medlem får du shoppa till extra bra priser. En av deras mest omtyckta varor är matberedaren som är väldigt användbar till många olika typer av matlagning och bakning. Med dessa köksprodukter kan du känna dig extra kreativ i köket.

kitchenaid_outlet_3_CM

Uppdatera köket med KitchenAid vattenkokare, brödrost och elvisp

När du väljer köksprodukter från KitchenAid kan du räkna med stilren design och riktigt hög kvalitet. Produkterna är pålitliga, stabila och hållbara. I varumärkets sortiment hittar du bland annat vattenkokare, brödrostar och elvispar. En stavmixer är en väldigt bra investering då du kan mixa såväl shakes som soppor. Samtidigt tar den lite plats och är enkel att plocka fram när den behövs. Du hittar även kaffebryggare, stekpannor, kastruller och glassmaskiner. Alla produkter som varumärket erbjuder syftar till att underlätta matlagningen och göra din tid i köket ännu roligare och effektivare.

Bli medlem och fynda KitchenAid köksprodukter hos Lounge by Zalando

Om du känner dig sugen på att uppdatera köket med nya tillbehör och produkter så har du kommit helt rätt. Hos Lounge by Zalando får alla medlemmar ta del av unika erbjudanden som uppdateras varje dag. Att bli medlem är helt gratis och dessutom ingår fria returer. Välkommen in och ta del av rabatter på upp till 75% * jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på populära varor från kända varumärken.