Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Grytor på rea

Uppgradera ditt kök med de bästa grytorna och skapa minnesvärda måltider tillsammans med nära och kära. Upptäck grytor i olika material och storlekar, från gjutjärn till rostfritt stål, och förverkliga dina kulinariska drömmar!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp grytor online till riktigt bra priser 

En gryta är ett klassiskt köksredskap som bör finnas i alla hem. I hundratals år har den använts för matlagning och är i princip oumbärlig om du ska tillaga grytor eller göra storkok. Hos oss på Lounge by Zalando hittar du grytor till outlet-priser med upp till 75% rabatt jämfört med de priser du finner i butik. Bättre deals än så är svårt att hitta.

cookingpots_outlet_2_CM

Hitta perfekta kastruller för ditt storkok 

En gryta är en form av kastrull som rymmer en större volym än vad ett vanligt kokkärl gör. Historiskt sett har grytor ofta varit gjorda av gjutjärn, lera, täljsten, brons eller mässing, vilket skilde dem åt från andra kittlar. Numera finns även grytor i material som aluminium eller rostfritt stål samtidigt som flera av de tidigare materialen också lever kvar. 

En perfekt gryta har så stor volym att du enbart i den kan göra ett storkok inför släktmiddagen eller koka tomtegröt så det räcker till hela släkten på julafton. Med denna stora kastrull kan du också koka saft och sylt eller koka potatisar du sedan kan göra potatismos av. 

Köp dina grytor på rea 

Att fylla upp köket med nya grytor kan vara ett kostsamt projekt. Köper du däremot dina grytor på rea kan du göra riktiga fynd. I vår online outlet hittar du då och då grytor och kastruller på rea, något som gör att din budget räcker lite längre när köksskåpen ska fyllas. 

För att bygga upp ett bra allroundkök behöver du kastruller och grytor av olika sort. En gjutjärnsgryta med tjock botten är perfekt när du exempelvis ska koka köttgrytor eller risgrynsgröt. Gjutjärn är ett kraftfullt och tåligt material med en stabil och jämn värmefördelning, något som gör att resultatet alltid blir lyckat.

cookingpots_outlet_3_CM

En aluminiumgryta har den stora fördelen att den värms upp snabbt, något som lämpar sig väl under vardagskvällarna när hungriga magar väntar på att snabbt få maten serverad. I aluminiumgrytan kan du exempelvis koka potatis, pasta eller soppor.  

En annan form av gryta som är bra att ha är en non-stick-gryta. I det kokkärlet kan du tillaga mat som annars lätt bränner fast. Grytan är försedd med en non-stick-beläggning som hindrar maten från att fastna. Denna typ av kastrull lämpar sig bra för exempelvis kokning av ris, risgrynsgröt, såser och även pasta. Non-stick-beläggningen gör sedan att grytan blir väldigt enkel att diska, något som underlättar vardagen om du har ett pressat schema.  

Hitta reakastruller på nätet - Ett hem har aldrig nog

Ha som vana att besöka vår online-outlet ofta för att inte missa möjligheten att fynda kastruller på rea. Vi erbjuder deals på olika varumärken vid olika tillfällen med priser som ligger upp till 75% lägre än det rekommenderade butikspriset. De grytor vi presenterar håller alla riktigt hög klass och underlättar din matlagning, både om det handlar om storkok eller vardaglig matlagning. Tecknar du upp dig som medlem missar du aldrig vilka produkter som vi kör kampanj för. På så sätt kan du fortsätta att bygga upp ett riktigt allroundkök som klarar av även den mest krävande matlagningen.