Outlet för heminredning och möbler

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Outlet för lyxig heminredning hos Zalando Lounge

I vår shoppingklubb hittar du en bred och inspirerande katalog av inredningsföremål till exceptionella priser. Med hjälp av vårt utbud kan du sätta din personliga prägel på hemmet och skapa en atmosfär som uttrycker vem du är som person.

Home-design-outlet-zalando-lounge-SE

Styla vardagsrummet med inredning från vår online outlet

Vardagsrummet är en plats som många tillbringar mycket tid i. Därför är det viktigt att skapa en atmosfär där du kan trivas och koppla av med vänner och familj. Ett smart sätt att skapa en personlig stil är att använda sig av intressanta inredningsdetaljer. På så vis kan du skapa förändringar och byta stil när du känner för det utan att behöva måla eller tapetsera om. Detaljer som kuddar, lampor, filtar och mattor kan mixas och matchas på många sätt och snabbt förändra stilen i vardagsrummet. Det här är ett knep som många professionella inredare använder sig av för att på ett enkelt sätt skapa en ny stil i ett rum.

Några snygga filtar utslängda på fåtöljer och soffor kan exempelvis bli ett elegant blickfång i rummet som också lyfter resten av inredningen. Varför inte ta ditt intresse för inredning ett steg längre och låta filtarna matcha vardagsrumsmattan också? Att ha en större uppsättning soffkuddar redo att byta med gör att du till och med kan matcha kuddarna med snittblommorna som står i en vas på soffbordet.

Home-outlet-zalando-lounge

Styla väggarna med tavlor och väggdekor

Affischer, speglar eller inramade fotografier: det finns massor med roliga sätt att snygga till en tom vägg på! Har du högt i tak och väldigt stora väggytor kan du exempelvis hänga upp en väggbonad eller ett vackert tyg på väggen. Det gör att rummet ser ombonat ut och eftersom det finns så många textilier att välja mellan kan du ge en karaktär åt rummet som passar just dig och din stil. Med något så enkelt som inramade posters och fotokonst får du vardagsrummet att se intressant och påkostat ut. Kombinera dem med några snygga speglar eller lampetter och du har ett helt nytt rum.

Skapa harmoni i sovrummet med inredning på rea

En plats det är viktigt att lägga ner tid och omsorg på inredningen är definitivt sovrummet. Mjuka färgskalor som puderrosa eller beige är två färgnyanser som passar bra för den här typen av rum. Naturligtvis kan du också satsa på riktigt mörka färgskalor och då kan du också jobba med belysningen på ett sätt som lyfter kulörerna, trots att de är mörka. Att placera lampor i fönstren är en annan detalj som skapar atmosfär och de kan dessutom utgöra snygga inredningsdetaljer i sig. Sänglampor med belysning som kan riktas åt olika håll ger möjlighet att läsa i sängen utan att den som ligger bredvid störs. Mjuka mattor som är behagliga att placera fötterna på när du stiger upp på morgonen är en annan detalj som ger en lyxig känsla.

Vi får förstås inte glömma bort sängkläderna! Ett snyggt överkast är ett enkelt sätt att ge en städad och prydlig stil till ett rum som snabbt kan bli rörigt. Men det viktigast av allt för många är ändå påslakan och örngott. Att få krypa ner i riktigt snygga och sköna lakan på kvällen är en härlig känsla. Numer hittar du så otroligt vackra påslakanset att du faktiskt kan skippa överkastet och kombinera dem med några matchande filtar istället. I vår outlet med heminredning på rea hittar du en massa inspiration och produkter som passar den stil du vill ha i ditt sovrum.

Interior-design-outlet-zalando-lounge

Husgeråd till reapriser för alla matlagningsintresserade

En modernt designad brödrost eller kaffemaskin är en otroligt snygg inredningsdetalj som blir ett exklusivt blickfång på köksbänken. Väldesignade husgeråd som grytor och kastruller kan utgöra en vacker inredningsdetalj på middagsbordet, både till vardags eller när du har middagsbjudning.

Ett kök är förstås ingenting utan funktionella och högkvalitativa husgeråd. De förhöjer vardagen och kökssysslorna rejält. Rymliga kastruller, ergonomiska köksknivar och högkvalitativa stekpannor med keramiska ytor underlättar inte bara matlagningen utan gör den också till den trivsamma sysselsättning det faktiskt är.

På Zalando Lounge lägger vi upp kampanjer på heminredning och köksredskap varje vecka. Du kan välja mellan en stor bredd av varumärken som är snygga, håller exceptionellt hög kvalitet och kommer att hålla i många år.

Shoppa inredning på rea i vår designer outlet

Efter att du registrerat dig hos oss kan du klicka hem ny, inspirerande heminredning till kraftigt nedsatta priser. För att du ska ha koll på vad vi lägger upp i våra dagliga rea-kampanjer får du utvalda tips från oss som vi tror att du kommer att gilla särskilt mycket.

Upptäck mer