Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Gardiner på rea

Uppdatera ditt hem med stil! Skapa en mysig atmosfär i ditt hem med vårt breda sortiment av gardiner. Hitta din perfekta stil idag och ge ditt hem en elegant touch.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Förnya ditt hem och shoppa gardiner i vår online outlet

Gardiner kan göra stor skillnad för känslan i ditt hem då de inbjuder till en mysig och inbjudande atmosfär. Samtidigt fungerar de som både solskydd och insynsskydd. Hos oss hos Lounge by Zalando får du som medlem unika rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på stilrena gardiner från populära varumärken.

curtains_1_cm

Många fördelar med att investera i stilrena gardiner

Ett tips när du ska köpa gardiner är att välja utifrån din unika inredningsstil och din personliga smak. Kanske har du en modern och minimalistisk stil och vill välja gardiner i en enkel och neutral färg, eller så kanske du föredrar gardiner med mönster och detaljer. Oavsett vilken stil du har kan du hitta gardiner som passar din personliga stil hos oss hos Lounge by Zalando. Gardiner kan även göra ditt hem mer energieffektivt. Genom att välja tjocka och tunga material kan du minska kylan som tränger in genom fönstren på vintern och på sommaren kan skira och lätta sommargardiner hjälpa till att hålla ditt hem svalt genom att blockera ut solens strålar.

Välj mörkläggningsgardiner och sammetsgardiner för en god natts sömn

Om du vill sova gott om nätterna är det viktigt att ha rätt gardiner i sovrummet för att blockera allt ljus från gatlyktor och morgonsolen. Mörkläggningsgardiner är perfekta för att stänga ute allt ljus för att du ska kunna få en god natts sömn, varje natt. En populär typ av mörkläggningsgardiner är sammetsgardiner som i de flesta fall dämpar och stänger ute ljus. På så sätt kan du koppla av och varva ner på kvällen. Välj gärna en mörkare färg för att få ett ännu mörkare rum. Med rätt mörkläggningsgardiner slipper du vakna så fort solen går upp och du kan njuta av en härlig sovmorgon när du vill. Sammetsgardiner är också perfekta när du vill njuta av en bioupplevelse i ditt vardagsrum.

curtains_2_CM

Förändra och förstärk känslan i ditt rum med nya gardiner och gardinkappor

Att byta gardiner är ett enkelt och effektivt sätt för att förnya ditt hem. Genom att byta färg och stil på gardinerna kan du förändra känslan i rummet på nolltid. Ett par sammetsgardiner kan till exempel ge en känsla av lyx och förstärka hotellkänslan i rummet. Om du vill ha något att hänga i ditt köksfönster kan gardinkappor vara ett alternativ. Gardiner i köket ger den hemtrevliga och ombonade känslan som många vill åt.

Shoppa gardiner på rea hos oss hos Lounge by Zalando

Gardiner har en fantastisk förmåga att sätta stilen och förhöja den visuella balansen och känslan i ditt hem. Oavsett om du letar efter gardiner och gardinkappor till sovrummet, vardagsrummet, köket eller till något annat rum så kan du hitta det hos oss hos Lounge by Zalando. Du hittar även inredning för specifika årstider och högtider som till exempel julgardiner med jultema eller spetsgardiner och sommargardiner för sommaren. Och inte nog med det – som medlem i vår online outlet får du dessutom otroliga rabatter på upp till 75%* och unika erbjudanden som uppdateras varje dag. Välkommen in till oss för att utforska ett brett utbud med inredning från kända varumärken.