Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

ARKET på rea

Arket - En trendig livsstil. Utforska vår kollektion av stilfulla kläder och accessoarer. Hitta dina favoriter bland våra trendiga klänningar, snygga jeans och bekväma skor. Shoppa nu och upptäck din perfekta stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

ARKET ger dig en snygg vardag

Det är viktigt att känna sig vacker och bekväm i vardagen. Detta är något som är lätt att fixa med hjälp av snygga vardagskläder från ARKET. Vi har allt från basplagg, jackor, accessoarer och barnkläder så att du varje dag kan känna dig snygg och stilren. Lounge by Zalando är klubben för dig som vill shoppa bra kläder till ett bra pris.

arket_outlet_2_CM

ARKET på rea så du kan fylla på din basgarderob

Nu har vi rea på snygga vardagskläder från ARKET, och vi har dessutom en outlet för dig som vill fynda till speciellt bra priser. ARKETs kläder är lätta att matcha med det du redan har i garderoben. De vill se till att vackert och stilrent mode finns tillgängligt för alla och att deras kläder passar alla. Du kan passa på att köpa en gosig stickad tröja till de kyligare kvällarna. Om du dessutom köper ett par jeans så har du en färdig outfit som fungerar lika bra på kontoret som hemma på soffan. Om du vill fylla på garderoben inför sommaren så kan några enkla t-shirts och linnen räcka långt. Det passar alltid sommartid och om du kombinerar det med en luftig a-linjekjol är du redo för grillfesten eller shoppingturen. Att ta vara hos Lounge by Zalandos rea och outlet på ARKETs kläder är ett utmärkt sätt att fylla på eller börja bygga upp din capsule wardrobe. Ett par klassiska jeans passar till det mesta och är lätta att kombinera med annat utan att du känner att du har samma kläder på dig varje dag. På samma sätt kan en klassisk skjorta kombineras med jeansen till vardags eller till en kjol för en mer uppklädd känsla. Är du dessutom medlem så kan du få allt detta utan att plånboken ska behöva stå ut med onödigt lidande.

arket_outlet_3_CM

Med ARKETs outlet shoppar du hållbart och tidlöst för framtiden

ARKET gör demokratiska kläder som tänker både på dig och på miljön. De vill att alla ska ha tillgång till ett snyggt vardagsmode. Därför tänker de på både hållbarhet, stilen och priset för att göra sina kläder mer demokratiska. Många av ARKETs plagg du hittar hos Lounge by Zalando har gjorts med hållbarhet i åtanke. Till exempel finns det stickade tröjor gjorda med minst 30% återvunnet material eller baströjor gjorda av ull som är certifierad för bra djurhållning. Plaggen har dessutom en tidlös och stilren design vilket gör att kläderna inte kommer att gå ur modet under lång tid framöver. Om vi köper hållbara kläder som vi kan ha länge så kommer miljön tacka oss. Som ett extra plus i kanten så är kläderna väldigt enkla att matcha med kläder du redan har i garderoben. En svart långärmad tröja passar utmärkt till både de bekväma jeansen och en mönstrad och färgglad kjol. På samma sätt kan en jeanskjol vara ett utmärkt val om du har många färgglada och mönstrade toppar i garderoben.

Spara pengar och miljön

När du blir medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till reor och outlet innan de läggs upp för alla andra. Det innebär att du får första tjing på de där plaggen du kanske spanat in och du får det dessutom med upp till 75%* rabatt. Du får dessutom inspiration som kan hjälpa dig att piffa till din garderob om fantasin skulle tryta. Välkommen att hitta dina nya älsklingsplagg hos oss.