Lounge by Zalando: online outlet

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Zalando outlet: alla varumärken du älskar

Lounge by Zalando är en outlet online som ger dig tillgång till internationella och lokala märken av toppkvalitet till otroliga priser. I våra dagliga reor kan alla hitta något som deras smak och modestil. Med exklusiva dagliga deals på upp till 75%* rabatt på de bästa märkena och kollektionerna, kan du förvänta dig direktleverans till din hemadress.

unisex_outlet_2_CM

ONLINE OUTLET: DIN MODEDESTINATION

En outlet online baserad på idén att ge dagliga deals och begränsade erbjudanden till sina medlemmar. Genom att registrera dig gratis utan köptvång, kan du regelbundet bläddra runt bland världskända och lokala märken.

Utöver toppmodemärken från hela världen, erbjuder även shoppingoutleten exklusiva deals på accessoarer, hemartiklar, kläder och skor. Sedan 2010 har vi skapat deal efter deal, med rabatter på upp till 75% jämfört med rekommenderat detaljhandelspris. Som garanterad metod för att få ta del av världens elegantaste och snyggaste klädkollektioner och accessoarer, är detta det perfekta stället för den smarta modeälskaren.

unisex_outlet_3_CM

VI GER KUNDEN MAKTEN HOS LOUNGE BY ZALANDO

Flexibilitet och bekvämlighet ska stå i centrum för servicen hos en premiumshoppingklubb. Detta är utan tvekan fallet med medlemmarnas exklusiva plattform – en tillförlitlig och trovärdig marknad online med som ger ett brett utbud privata och exklusiva deals.

Genom att utnyttja denna mängd attraktiva erbjudanden, får klubbmedlemmarna ta del av shoppingupplevelsen där de själva har makten. Utan krav på regelbundna köp eller beställningar ligger fokuset på avslappnad spaning. På nolltid kan en registrerad medlem få uppleva en värld med förstklassigt mode och bekväm shopping.

Idén med en premiumshoppingklubb som bygger på tillit och pålitlighet är en självklarhet för oss. Med fokus på val och förstklassig belöning för kundlojalitet, kan shoppingupplevelsen online alltid ge bra resultat. Med den kostnadsfria registreringen med denna tjänst är möjligheterna gränslösa.