Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Möbler på rea

Skapa ditt drömhem: Köp möbler online med stil och besparingar. Vår outlet erbjuder unika möbler till priser du älskar. Shoppa nu och hitta din perfekta inredning!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Det finns ingen plats som hemma, och ditt hem behöver möbler

Att köpa möbler online är något som blir allt vanligare. Du kan då i lugn och ro klicka dig igenom utbudet och hitta just de möbler som tilltalar dig, möbler som kanske inte finns i de lokala butikerna. Hos oss hos Lounge by Zalando köper du dessutom dina möbler till riktiga outlet-priser med upp till 75% rabatt mot det rekommenderade cirkapriset för butik.

furniture outlet 2 CM

Hitta rätt möbler till ditt hem

I vårt stora sortiment hittar du möbler i olika prisklasser och från olika tillverkare. Du kan hitta stolar, bord och soffor för att ge några exempel. Mellan varven kan du också hitta utemöbler. Att köpa reamöbler i butik innebär ofta att du får trängas med andra kunder och kanske ändå inte får tag på den möbel du är ute efter. Handlar du istället våra billiga möbler online kan du göra din beställning även på tider då de vanliga butikerna vanligtvis är stängda. 

Köp dina nya möbler online

Att köpa möbler på nätet är både enkelt och smidigt. Du klickar dig igenom sortimentet i lugn och ro och fattar sedan beslutet om vad du vill köpa. Därefter får du dina möbler smidigt hemskickade till din adress eller ditt utlämningsställe. Smidigare än så kan det inte bli. 

Köp dina möbler till riktiga outletpriser

Vill du köpa möbler billigt är det till oss hos Lounge by Zalando du ska söka dig. Hos oss hittar du outlet-möbler och utförsäljningsmöbler till priser som passar de flesta. Det gör att du kan komma över flera billiga möbler du annars skulle ha missat. Så om du inte redan är medlem är det hög tid att bli det. Medlemskapet är helt fritt från förpliktelser utan du bestämmer själv när och hur ofta du vill köpa något.

furniture outlet 3 CM

Har du inte ekonomi till att köpa nytt av alla möbler kan du hos oss köpa några möbler och sedan matcha in dem med de möbler du redan har. Att matcha möbler behöver inte vara svårt. Du kan antingen göra en färgmatchning där du låter möblerna gå ton i ton med varandra eller så kan du matcha dem utifrån stil. Har du exempelvis en vintage-stil i ditt hem så väljer du möbler som smälter in i den stilen och om du har en modernare stilren skandinavisk stil så väljer du möbler som passar in i den.  

Beställ dina nya favoritmöbler från vår online-outlet

Lounge by Zalando är en medlemsbaserad online-outlet. Som medlem får du i god tid besked om vilka kampanjer som är på gång. Du gör sedan dina köp i den takt som passar dig till priser som ligger upp till 75%* lägre än de priser du finner i butik. Du har därmed chansen att fynda riktigt billiga möbler i material som exempelvis ek- eller björkträ, men vänta inte för länge eftersom kampanjerna alla har ett slutdatum. Skynda därför att fynda vackert utformade möbler med design och dekor utöver det vanliga. En annan stor fördel med att handla hos oss är att vi alltid erbjuder fria returer i upp till 31 dagar efter ditt köp. Det gör att du kan känna dig trygg även när du köper en osedd vara. Bättre än så kan det inte bli.