Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Timberland på rea

Utforska Timberland och upptäck en värld av stil och funktion. Från robusta stövlar till trendiga kläder, vi har allt du behöver för att se bra ut och känna dig bekväm. Shoppa nu och hitta din perfekta stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Timberland förenar funktion med design

Timberland är ett varumärke där fokus ligger på funktion och praktisk design. Deras mest kända produkter är deras bekväma kängor, som passar lika bra för en lång vandring på kuperade vandringsleder som för en promenad i närmaste park. Vandra in till Lounge by Zalando för att hitta dem till fantastiska outletpriser.

timberland_outlet_2_CM

När Timberland är på rea är det dags att planera nästa äventyr

Vad som egentligen är ett äventyr är väldigt individuellt. För vissa är det närheten till vildmarken och tystnaden som bara störs av fågelsång och brusande vatten, medan för andra är det tempot i en okänd storstad där gatumusiker uppträder med episka covers och det enda man jagar är en riktigt bra cappuccino. Oavsett hur ditt nästa äventyr ser ut är Timberland ett märke du kan lita på. Satsa på ett par riktigt sköna kängor som kan ta dig hur långt som helst, och komplettera med plagg i jordnära färger som tillåter dig att smälta in i vilken miljö som helst. Då kan du njuta av äventyret genom att observera omgivningarna utan att sticka ut, och börjar det plötsligt regna är du redo med vattentäta regnplagg som andas.

Förutom kängor har Timberland även ett stort utbud av kläder och ytterplagg i funktionella material. De har sköna t-shirts och andra vardagsplagg som passar bra när du vill ha något bekvämt på dig till skolan eller jobbet. Ett tips är att deras huvtröjor är så mysiga att de funkar super till soffhänget eller långfrukostarna på söndagar. Det här är outdoor-mode när det är som bäst, och om du registrerar dig i vår online outlet har du chansen att hitta plagg på rea.

timberland_outlet_3_CM

Skaffa kläder efter väder på vår Timberland-outlet

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga … ja, du vet, men det är en klyscha av en god anledning. Faktum är att kläderna verkligen kan göra stor skillnad när vädrets makter visar upp sig, och det har Timberlands designers klart för sig. Varumärket har både varma vinterjackor med varmt, dunfritt foder och skaljackor som är helt vattentäta, oavsett hur mycket det vräker ner. Många av skorna är också vattenresistenta, och du kan göra dem ännu tåligare genom att använda en impregneringssprej i förebyggande syfte. Det gäller både vandringskängor och sneakers. Och på tal om väder, visste du att Timberland också har riktigt sköna sandaler? Perfekt när solen lyser och tårna behöver luftas.

Upptäck kända varumärken till bra priser hos Lounge by Zalando

Det är roligare att shoppa när man kan hitta sina favoritplagg till bra priser, och så är det varje dag här hos Lounge by Zalando. Vi har hela tiden nya, tillfälliga kampanjer där du kan fynda populära varumärken och när du har blivit medlem kommer du regelbundet att få mejl med information om våra spännande kampanjer. Du kan skapa ett konto med din e-postadress och självklart är det helt gratis att gå med i vår outlet. Hos oss finns det något nytt att upptäcka varje dag. Här är några av de förmåner du får som medlem:

  • Fri retur, du kan prova dina kängor och skicka tillbaka det som inte passar.
  • Det är helt gratis att skapa ett konto och bli medlem hos oss för att få del av rea-priser på Timberland och andra
  • Kanonprodukter till kanonpriser – 75%* rabatt på det rekommenderade cirkapriset på Timberland och en mängd andra varumärken.
  • Gör som 50 miljoner andra modeälskare och bli medlem hos oss för att få tillgång till kampanjer med bland annat Timberland.