Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Samsonite på rea

Samsonite: Utforska vårt sortiment av resväskor, väskor och accessoarer. Med sin ikoniska design och överlägsna kvalitet är Samsonite det perfekta valet för dina resor. Hitta din perfekta följeslagare idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Hitta den ultimata resväskan i vår stora Samsonite rea

Samsonite är det självklara varumärket att spana in för dig som är ute efter en ny snygg och högkvalitativ resväska. Hos oss på Lounge by Zalando får du som medlem utnyttja fantastiska erbjudanden och rabatter på varor från detta och andra kända varumärken. Välkommen in för att hitta din nästa resväska i vår stora outlet.

samsonite outlet 2 CM

Samsonite – det självklara valet av resväskor

Ända sedan 1910 har Samsonite tillverkat resväskor, resebagage och kabinväskor av högsta klass. Därmed är varumärket ett av de äldsta inom resebranschen. För många är detta det första namnet de kommer att tänka på när det är dags att köpa en ny resväska. Med märkets långa erfarenhet av tillverkning av resväskor kan du lita på att du får en väska av allra högsta kvalitet när du väljer Samsonite. När märket startades av Jesse Shwayder i Denver i början av 1900-talet var resande en upplevelse som endast exklusiva kundgrupper hade råd med. Tanken var att resväskorna skulle matcha den moderna, högkvalitativa upplevelsen och företaget ligger alltid i framkant när det gäller att tillverka innovativa väskor i världsklass. Idag är det en av världens främsta tillverkare av resväskor, kabinväskor, ryggsäckar, datorväskor och andra typer av väskor för resenärer.

Upptäck världen med en Samsonite kabinväska

Om du ska ut och resa med endast handbagage och utan incheckat bagage kan en kabinväska vara ett bra val för dig. En kabinväska är designad i en storlek som tillåts följa med in i flygkabinen. Samtidigt är den tillräckligt stor för att rymma allt det viktigaste du behöver för en härlig weekend. Samsoniteväskor är hållbara, tidlösa och snygga. Varje väska har genomgått noggranna tester för att man ska kunna säkerställa hållbarheten och slittåligheten. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att din resväska ska gå sönder under din resa. Hög kvalitet, stilren design och smarta lösningar står alltid i fokus hos detta märke.

samsonite outlet 3 CM

Väskor för alla typer av resor

Utöver de populära resväskorna och kabinväskorna så erbjuder varumärket även andra typer av väskor såsom ryggsäckar och datorväskor. Oavsett vart eller hur långt du ska resa så kan du hitta en väska som passar dig. En ryggsäck kanske är alldeles lagom för en tågresa till en närliggande stad eller som din dagliga väska för att få med dig allt du behöver till jobbet medan en extra stor resväska kan behövas för en veckas solsemester utomlands. Hos oss på Lounge by Zalando kan du som medlem shoppa resväskor på rea till extra låga priser.

Bli medlem och fynda resväskor hos Lounge by Zalando

Om du också vill ta del av otroliga erbjudanden så är det bara att registrera sig som medlem hos oss på Lounge by Zalando. Att registrera sig går snabbt, enkelt och är helt kostnadsfritt. Här kan du shoppa kvalitetsvaror från kända varumärken med rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset. Dessa rabatter och erbjudanden uppdateras varje dag, så kika in regelbundet för att hitta de bästa fynden. Som medlem får du även fri retur om du av någon anledning skulle ångra din beställning.