Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Dammsugare på rea

Upptäck vårt fantastiska sortiment av dammsugare för att hålla ditt hem rent och fräscht. Välj bland innovativa modeller och kraftfulla funktioner för att göra städningen till en enkel och effektiv uppgift. Utforska idag och hitta din perfekta dammsugare!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Att hålla ditt hus rent och snyggt är enkelt med dessa dammsugare

Söker du efter billiga dammsugare som är bra? Då är vår rea på dammsugare perfekt för dig. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du dammsugare med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset i butik. Det gör att du kan investera i en ny dammsugare till hemmet eller sommarstugan och en specialdammsugare för dina särskilda behov.

vacuum outlet 2 CM

Hitta den perfekta dammsugaren till rätt pris

Vår dammsugaroutlet erbjuder dammsugare från flera av världens främsta varumärken. Hos oss hittar du även budgetalternativ, som även dessa håller riktigt hög klass. Så oavsett tjocklek på plånboken kan du hitta en dammsugare som passar dig. 

Den första dammsugaren uppfanns 1901 av engelsmannen H C Booth. Det fanns dock några dammsugarvarianter redan tidigare men de drevs med muskelkraft och blåste bort dammet istället för att suga upp det. När elen kom in i hemmen fick den eldrivna dammsugaren sitt stora uppsving. Folk hade då också blivit medvetna om att det var viktigt att hålla det rent och snyggt hemma.  

Readammsugare i fler modeller 

Idag finns det flera olika typer av dammsugare på marknaden. Vanligast är den klassiska påsdammsugaren som du kopplar i vägguttaget och drar med dig när du går runt i huset eller lägenheten och dammsuger. En annan populär modell är den påslösa och sladdlösa skaftdammsugaren som du laddar upp och sedan rör dig helt trådlöst med.  För dig som vill hålla damm och smulor borta från soffor och bord passar den handhållna dammsugaren bra som komplement till den vanliga dammsugaren. Dessa är också laddningsbara och helt trådlösa.

En dammsugartyp som blir allt populärare är robotdammsugaren. Med en robotdammsugare kan du dammsuga även när du inte är hemma. Du styr den enkelt med en app eller genom att schemalägga när städningen ska utföras. Robotdammsugaren har sensorer som känner av var stup eller hinder finns och skyddar den därmed från fall och stötskador. Vissa robotdammsugare kan även våttorka golvet.  

Håller du på att renovera hemma eller har andra grovt nedsmutsade ytor hemma så är en grovdammsugare något som skulle passa dig. Med den kan du också städa bilen utan att bekymra dig över att sten och grus hamnar i dammsugaren. Har du öppenspis eller kamin kan även en asksug vara något som underlättar tillvaron. Med denna specialdammsugare kan du suga upp sot och aska och kan på så vis på ett effektivt sätt rengöra din eldstad. 

Hitta billiga dammsugare genom vår online outlet

Söker du efter en billig dammsugare online så är det hos oss hos Lounge by Zalando du ska kolla först. Tecknar du upp dig för vårt medlemsbrev så missar du aldrig någon kampanj. Då får du istället full koll på våra kampanjer som ger dig upp till 75%* rabatt. Det gör att du alltid kan hitta bra vakuumprodukter som är lätta att förvara i garderober eller skåp till priser som är svåra att matcha. Se till att hålla dammet borta. Du får även erbjudanden om produkter inom kategorier som hemelektronik, inredning eller kläder.