Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Plattänger på rea

Upptäck vårt utbud av plattänger hos Lounge by Zalando och ta din styling till nya höjder utan att spräcka budgeten. Våra plattänger är utformade för alla, oavsett om du är en erfaren stylist eller nybörjare.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Praktiska plattänger och stylingverktyg på rea

Välkommen till vår online outlet Lounge by Zalando. Här får du tillgång till kampanjer med rea på upp till 75% jämfört med detaljhandelns priser. Här hittar du inte bara mode men även en mängd skönhetsprodukter och stylingverktyg. Shoppa till exempel bland vårt stora sortiment av plattänger för funktionella verktyg som snabbt ger dig rakt hår.

hairstraighteners outlet 2 CM

Smart miniplattång för både resa och vardag

Bland vårt sortiment av stylingverktyg hittar du de populära miniplattängerna. Dessa är som namnet antyder en miniversion av det klassiska stylingverktyget och perfekta för att ta med på resan eller i handväskan för snabb styling. 

Dessa mindre plattänger har fördelen av att vara både lätta och små vilket gör att du enkelt får med dem i packningen. De är även fördelaktiga för den som endast vill platta delar av håret, till exempel luggen, då du enkelt får mer kontroll och smidigare användning med mindre storlekar. För längre hår och tillfällen när du vill platta hela håret kan det däremot vara fördelaktigt att välja en standardstorlek. 

Miniplattängerna kommer både som klassiska sladd-verktyg, men du hittar även smarta uppladdningsbara modeller. Dessa är perfekta när du är på språng och vill kunna fräscha upp frisyren utan att vara bunden av att behöva hitta ett eluttag.

hairstraighteners outlet 3 CM

Billig plattång som är skonsam mot håret

De flesta plattänger är gjorda med keramiska plattor som har en beläggning som skyddar håret från värmen och ger snällare styling. Keramiska plattor gör dessutom att verktyget värms upp snabbt och får en jämnt fördelad värme som lätt glider över håret för platt och glansigt resultat. Bland våra billiga plattänger hittar du olika storlekar på de keramiska plattorna. För lockigt och tjockt hår kan du välja bredare plattor medan ett verktyg där du kan ställa in lägre temperaturer passar för tunnare hår. För korta frisyrer är smala plattor enklast att använda för att få till både precision och volym.

Om du använder stylingverktyget varje dag är det bra att lägga en extra slant på en modell med finesser som roterande sladdfäste, temperaturkontroll och automatisk avstängning, saker som gör den skonsammare mot håret och både lättare och säkrare att använda. Om du endast använder verktyget vid enstaka tillfällen räcker det kanske med en förinställd temperatur och enklare modell.

När du stylar håret med värme ska du alltid tänka på att använda en värmeskyddande produkt innan du påbörjar stylingen. Du hittar till exempel värmeskyddande sprayer i vårt sortiment, som lätt går att fördela jämnt i håret innan stylingen.

Fynda en smart plattång på rea

Som medlem i vår online outlet Lounge by Zalando kan du dra nytta av en mängd olika fördelar när du shoppar stylingverktyg med 75%* rabatt. Hitta värmeverktyg till rabatterade priser som snabbt och säkert ger dig den perfekta raka frisyren. Att gå med i online outleten är både gratis och enkelt och det finns inget köptvång för att behålla medlemskapet, i stället kan du kika på reorna i lugn och ro tills du hittar något att slå till på. Vare sig du är ute efter plattänger i små storlekar, för lockigt hår eller för tunnare hår hittar du en mängd verktyg att välja mellan i vår outlet.