Bruuns Bazaar-outlet: upp till 75%* rea

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Skandinaviskt mode på rea från Bruuns Bazaar hos Zalando Lounge

Hos Zalando Lounge online outlet kan du shoppa Bruuns Bazaar och andra chica, skandinaviska varumärken. I vår outlet klickar du smidigt hem kläder och accessoarer som ger precis den rätta, avslappnade och eleganta looken. Registrera dig redan idag och få de första rabatterna direkt i din inkorg!

Bruuns-bazaar-outlet-zalando-lounge-SE

Fyll garderoben med kläder från Bruuns Bazaar-outlet

Bruuns Bazaar är det märke som satte skandinaviskt mode på världskartan först av alla. Varumärket satsar på den avslappnade elegans som är signifikant för våra nordiska modehus. Komfort och enkelhet, i kombination med förnämliga material och enkla silhuetter står i fokus.

Bruuns Bazaars filosofi vill skapa plagg som många kan ha råd med, utan att kompromissa med kvaliteten. Hos Zalando Lounge kan du handla varumärkets mest populära kollektioner, till kraftigt rabatterade priser. Med ett medlemskap i vår online outlet, får du inte bara tillgång till Bruuns Bazaars kollektioner, utan även andra, väletablerade designermärken.

Klänningar med stilrena snitt och silhuetter

Många som väljer det danska klädmärket, gör det för deras utbud av klänningar. Eleganta, enkla och chica modeller sitter behagligt och bekvämt på kroppen, samtidigt som de skapar en elegant look. Formgivningen ger ett väldesignat och lyxigt intryck. Samtidigt är modellerna sådana att de passar de flesta. Även kvinnor som har större storlekar, trivs i plaggen. Modellerna kan ofta användas på flera olika sätt och även bäras som tunikor, i kombination med jeans eller andra typer av byxor.

De mindre cocktailklänningarna passar också att användas som toppar eller längre blusar. Det här gör att deras plagg verkligen är användbara och kan tas fram under flera säsonger i rad. Materialet varierar mellan ren bomull och blanka sidentyger. I enstaka kollektioner plockas också spets och tyll in. Det skapar en mer livlig och spännande kontrast, till de annars så strikta linjerna.

Bruuns-bazaar-outlet-fashion-zalando-lounge

Toppar och blusar med egensinnig elegans

Blusarna designas enligt samma filosofi som klänningarna. Enkla, strikta och geometriska former med genomtänkta snitt, ger ett i det närmaste skulpturalt intryck. Kombineras blusarna med byxor och kjolar i mer uttrycksfull design, kan användaren skapa spännande kontraster mellan det sparsmakade och mer extravaganta.

Bruuns Bazaars mode kan därför verkligen vara användbara nyckelplagg, för en mycket personlig garderob. Ofta är blusarna enfärgade, men emellanåt lanseras även plagg med stora, iögonfallande mönster.

Blazers och kappor för en chic citylook

En annan populär klädkategori från företaget är ytterplagg. Även här fokuseras det på enkla, skulpturala former. Varenda söm och detalj är genomtänkt placerad. Resultatet blir plagg som utstrålar elegans och stil, utan kompromisser. Tygen består av ull, bomull och bomullsblandningar. Kapporna passar alla som älskar en androgyn och neutral stil som andas storstadsliv och modemedvetenhet.

Bruuns Bazaars jackor och blazers är perfekta för en professionell look på arbetet. Samma plagg kan också användas som en elegant vår- och sommarjacka, tillsammans med chinos eller jeans. Variationsmöjligheterna är många och här är det endast kreativiteten som sätter gränserna.

Bruuns-bazaar-outlet-women-zalando-lounge

Herrmode för stilmedvetna män

Det danska modehuset har också en mindre herrkollektion. Trots att den inte är lika omfattande som damkollektionerna, är den precis lika distinkt och estetisk. De här kläderna tillägnas män som är modemedvetna och som vill plocka bort onödiga detaljer på kläderna, för att istället få en stilren outfit.

Det finns ett stort utbud av välsittande t-shirts som är tillräckligt tjocka för att vara lämpliga som enskilda plagg, utan skjorta över. Skjortorna i sin tur, designas med en mycket liten krage, eller med så kallad murarkrage. Även det är förstås detaljer som understryker den eftersträvade enkelheten i designen.

Komplettera garderoben med stickade plagg för kyliga dagar

Både på dam- och herrsidan finns det snygga polotröjor och cardigans i mjuka, stickade material. Diskreta, grafiska mönster varieras med enfärgad design. Tröjorna är perfekta som ett extra lager under höst- eller vårkappan, alternativt som ett snyggt tröjplagg att bära till jeans.

Registrerar du dig för ett medlemskap hos Zalando Lounge, kan du ta del av vår Bruuns Bazaar-outlet, med rabatter på upp till 75%. Givetvis kan du också välja bland alla andra designermärken, vilka vi kontinuerligt uppdaterar vår online outlet med. Registrera dig gör du snabbt och enkelt här på sidan. Du får sedan regelbundet vårt nyhetsbrev med våra bästa tips, speciellt utvalda för din stil och smak. Så registrera dig redan idag och shoppa designerplagg, till oslagbara priser!

UPPTÄCK MER

POPULÄRA KATEGORIER

SKANDINAVISKA FAVORITMÄRKEN

🔸

🔸

🔸

* Jämfört med rekommenderat återförsäljningspris.