Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Mattor på rea

Mattor som tar din inredning till nya höjder. Hitta din perfekta matta för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Från moderna mönster till tidlös elegans, hitta din favoritmatta idag. Utforska vår kollektion och låt ditt golv bli en statement.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Stilrena och trendiga mattor för hemmets alla rum

En snygg matta kan göra stor skillnad för ett rum, både när det gäller utseendet och känslan i hemmet. Hos Lounge by Zalando har vi rea på mattor från kända varumärken och som medlem i vår online outlet får du shoppa med otroliga rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

rugs_outlet_2_CM

Förstärk myskänslan med en mjuk och behaglig matta i ditt vardagsrum

För många är en matta i vardagsrummet ett absolut måste. En stilren och mjuk matta kan göra att rummet känns mycket mer inbjudande och mysigt. Ett tips när du ska köpa matta är att välja en utifrån storleken på rummet och möblerna. En bra riktlinje är att ha mattan några centimeter bredare än soffan eller stolarna för att skapa ett stilrent intryck. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du mattor i högkvalitativa material som viskos, rya, ull och många fler. Välj bland olika storlekar och former på mattor för att skapa ditt drömhem.

Upptäck många snygga modeller av mattor till sovrummet i vår online outlet

Att ha en matta i sovrummet kan bidra till en mysig och varm atmosfär. Tänk dig att vakna upp på morgonen och sätta ner fötterna på en mjuk matta istället för ett kallt golv. Skillnaden är enorm! En matta vid sängen gör att du kan kliva upp och känna dig bekväm och redo att ta an dagen, även på kalla morgnar. De flesta väljer att placera sovrumsmattan vid foten av sängen, gärna med en del av mattan under sängen för att skapa en mer sammanhängande och enhetlig look. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du mattor för alla smaker. Framhäv din personliga stil med en mönstrad matta eller välj en matta i din favoritfärg. När det gäller färger kan du välja bland neutrala, jordnära toner i till exempel beige eller starkare färger i till exempel rosa, blå eller gröna toner.

rugs_outlet_3_CM

Lyft känslan i ditt kök med en vacker matta

Även om köksgolv ofta är lätt att rengöra så kan det kännas trevligt att ha en matta i köket som skapar en varm och inbjudande känsla. Om du vill ha en matta i köket är det bra att tänka på att den bör vara lätt att rengöra och underhålla då det är lätt att den får fläckar från all matlagning och bakning som sker i köket. En matta med mönster eller en mörk matta kan till exempel dölja fläckar och smuts bättre än en ljusare matta.

Bli medlem och shoppa billiga mattor online hos Lounge by Zalando

Mattor är väldigt fördelaktiga för dig som vill ha ett enhetligt och stilrent hem. De ramar in inredningen och lyfter fram dina möbler på ett effektivt sätt. Samtidigt så dämpar de ljud och inte minst så är det behagliga att gå på. Lounge by Zalando är en online outlet för dig som vill shoppa vacker inredning till exklusiva priser. Hos oss kan du som medlem upptäcka trendiga, klassiska och snygga mattor från mängder av kända varumärken. Registrera dig som medlem och upptäck nya exklusiva rabatter på upp till 75%* varje dag.