Ecco outlet

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Ecco: högkvalitativa skor till bästa pris

Det är inte många som inte känner till varumärket Ecco. Företaget, som grundades redan 1963, erbjuder ett variationsrikt utbud av skor i hög kvalitet. Här finns allt från tofflor och sandaler till kängor och stövletter. Nu kan du shoppa skor från varumärket i vår outlet rea online för att få högkvalitativa skor till kalaspriser!

Ecco-outlet-men-shoes-zalando-lounge

Bekvämlighet och kvalitet

Skor från det här varumärket skapas med stor innovation och med hänsyn till vår miljö. Genom att handla skor från Ecco kan du alltid lita på att de är framtagna med ett miljötänk och under goda arbetsförhållanden. Handlar du dessutom i vår outlet online kan du få dina nya skor till riktiga pangpriser.

Något som alltid är viktigt är att skorna är bekväma och sitter bra på foten för att du ska orka ha de på dig en hel dag. Ecco är mer än ett varumärke, de skapar skor med känsla och av kvalitet för att uppfylla alla kriterier som kan tänkas finnas vad gäller bra skor. Oavsett om du ska ha skorna en arbetsdag eller under en utekväll är passfomen viktig. Spana in vår Zalando Privé för att hitta inspiration och se vad som är hetast just nu!

Rätt sko för rätt tillfälle

När det kommer till trender och outfits är det vanligt att man glömmer bort vad man ska ha på fötterna. Faktum är att dina skor kan vara avgörande för hur din look upplevs och kan vara en dealbreaker även till den snyggaste av outfits. Om du är typen som sällan har tid att hinna hem efter jobbet för att svida om inför kvällens bravader kan det vara bra att välja ett par skor som funkar till det mesta. Det kan till exempel vara ett par snygga sandaler i neutral färg som passar lika bra till ett par dressade chinos och en topp som till en festligare klänning.

En annan sak som är viktig att tänka på om du planerar att använda samma par skor under hela dagen och kvällen är att de ska vara bekväma. Här kan det vara vettigt att välja bort högre klackar eller väldigt smal passform då det snabbt kan bli obekvämt för fötterna som du är i farten hela dagen. Välj istället en bekväm sko som är lite lägre för att skona fötterna. Här är just Ecco framträdande bland sina konkurrenter eftersom att deras skor är skapade för att vara lika bekväma som trendiga och hållbara.

Skor för hela familjen

Oavsett om du är en riktig fashionista som ska shoppa skor åt dig själv eller om du ska uppdatera barnens skor efter säsong kan du hitta det du söker hos oss. Här finns allt du kan tänkas vilja ha i skoväg och om du handlar i vår outlet sale online kan du dessutom komma undan en vanligtvis ganska dyr historia och istället få ta del av riktiga pangpriser. Du får helt enkelt mer skor för dina pengar!

Ecco-outlet-women-shoes-zalando-lounge

Det här med att handla skor per säsong är något många tycker är ganska klurigt, särskilt under övergångar mellan de olika årstiderna. Bland utbudet finns många bra produkter som hållet måttet under flera säsonger, vilket innebär att du istället för att behöva köpa mängdvis med skor istället kan välja ett par skor av hög kvalitet som håller under en längre tid.

Trender som aldrig blir omoderna

Något som är extra tacksamt när det kommer till skor är att det finns modeller som aldrig blir omodernt. Bland dessa finns de klassiska sandalerna med snörning, varmfodrade kängor med en något högre klack och pumps. Det här är några av basskorna som bör finnas i allas garderob och du finner samtliga bland Eccos sortiment. Även här kan det vara lönt att satsa på att köpa kvalitet. Dels för att de håller längre och dels för att de i regel faktiskt är lite snyggare.

Att skorna från det här varumärket dessutom är skapade med miljön i fokus gör att det känns extra bra att handla just härifrån. Se till att hålla dig uppdaterad när det kommer till våra nedsatta priser för att komma undan lite extra på den slutliga prislappen. När du ändå kommer undan lite extra på priset kan du alltid passa på att unna dig ett extra par skor när du handlar i vår outlet.

Skandinaviska favoritmärken

🔸

🔸

🔸

🔸