Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Sport-outlet

Håll formen och motivationen på topp med snygga kläder för sport och smarta accessoarer som förstärker din personliga stil. Bli medlem i vår online outlet och få tillgång till oslagbara rabatter på exklusiva varor från kända sportmärken.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(89)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Utforska det hetaste modet och utrustning för sport

Fullända din träningsgarderob med allt du behöver för sport och fritid. Fynda sportjackor, träningsbyxor, gymskor och mycket mer till otroliga priser hos oss på Lounge by Zalando. Bli medlem för att ta del av unika dagliga rabatter på upp till 75 % jämfört med det rekommenderade försäljningspriset över 2 500 varumärken inom sportmode.

sport_outlet_2_CM

Ta din träning till nästa nivå med sportkläder och tillbehör

För många är sport och träning en stor och viktig del av livet för att kunna må bra i sin vardag. Att vara fysiskt aktiv är både kul och hälsosamt, och för att verkligen kunna njuta av sin träning behöver man kläder, accessoarer och tillbehör som är specifikt anpassade för sport. Bland annat är träningskläderna ofta tillverkade i extra stretchiga material som ger optimal rörelsefrihet och funktionsmaterial som låter huden andas och leder bort fukt.

Oavsett vilken sport eller träningsform du föredrar att utöva så erbjuder vi på Lounge by Zalando en sportoutlet fylld av högkvalitativa produkter för sport på rea. Löpning är en av de mest populära träningsformerna och hos oss hittar du mängder av löparkläder och träningskläder från kända sportmärken som Nike, Adidas och Puma.

I vår online outlet hittar du självklart även kläder, utrustning och skor för sporter som fotboll, handboll, golf, tennis och mycket mer. Passa på att uppdatera sportgarderoben med nya träningströjor, gymbyxor, träningsskor och sportiga plagg som tar din träning till nya nivåer.

sport-accessories_outlet_3_CM

Fynda bekväma sportkläder för barn

Barnen förtjänar de bästa förutsättningarna till en perfekt start i sitt idrottsliv. Man behöver inte ha siktet inställt på att bli en blivande professionell atlet, det räcker med att vilja röra sig och vara aktiv i sin vardag för att må bra. Med rätt sportkläder för barn kan våra unga idrottare känna sig bekväma och självsäkra, oavsett vilken sport de föredrar.

Hos oss på Lounge by Zalando hittar du allt som både vuxna och barn behöver för att prestera på topp och slå sina personliga rekord. Välj bland kläder och skor i många olika stilar och färger. Satsa på en färgstark look med rosa eller blå träningskläder eller känn dig sofistikerad i svartvita matchande set.

Glöm heller inte tillbehören – med smarta accessoarer som sportiga ryggsäckar och väskor, varma mössor, yogamattor och vattenflaskor är du och ditt barn redo för spontana träningspass och utomhusäventyr när som helst.

Shoppa allt du behöver för träning online hos Lounge by Zalando

Passa på att uppdatera din träningsgarderob med allt du behöver för att hålla formen. Hos oss på Lounge by Zalando får du som medlem shoppa sportmode på rea med otroliga rabatter på upp till 75%*.

Medlemmar får dessutom tillgång till vår stora online outlet med heta erbjudanden på mode och inredning från över 2 500 populära varumärken.

Att bli medlem är både enkelt och helt kostnadsfritt – allt du behöver göra för att börja fynda våra premiumvaror är att registrera dig med din e-postadress. Våra erbjudanden uppdateras varje dag, så titta gärna in regelbundet för att shoppa dina favoritvaror till de bästa priserna. Om du skulle ångra ditt köp får du som medlem självklart fri retur.