Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Duschdraperier på rea

Ditt badrum förtjänar det bästa, och det gäller även duschdraperierna. Med vårt sortiment av snygga och exklusiva duschdraperier kan du förnya ditt badrum och låta din stil skina igenom. Låt din dusch bli en stilfull upplevelse varje dag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Njut av härligare duschupplevelser med stilrena duschdraperier

Förnya ditt badrum och låt din personliga smak ta plats med snygga och exklusiva duschdraperier. Som medlem hos Lounge by Zalando får du ta del av svårslagna rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset när du handlar badrumsinredning från populära varumärken.

showercurtains_outlet_2_CM

Satsa på ett duschdraperi med tyngd för smidigare duschar

Om du har en dusch utan duschväggar så är duschdraperier ett måste för att slippa onödigt blöta badrumsgolv och väggar. Dessutom fungerar de som insynsskydd och kan hjälpa till med att isolera och hålla värmen i duschen. Men det finns förstås många fördelar även ur ett inredningsperspektiv. Om du känner att det är något som saknas i ditt badrum så kan ett stilrent duschdraperi lätt ge rummet ett helt nytt liv. Det är även ett väldigt enkelt sätt att förnya stilen i ditt badrum utan att behöva slå på stort med renovering eller dyr inredning.

Om du upplever att vanliga duschdraperier ibland klistrar sig fast mot kroppen när du står i duschen så kan ett duschdraperi med tyngd vara den perfekta lösningen. Ett sådant duschdraperi fladdrar inte utan hänger på sin plats där du vill ha den. På så sätt rinner vattnet naturligt ner mot golvet och du slipper torka rent efter vatten som råkat hamna utanför duschen. Hos oss på Zalando får du som medlem dessutom utnyttja otroliga erbjudanden och spara stora summor pengar på varor från välkända varumärken.

showercurtains_outlet_3_CM

Mönstrat, svart eller grönt duschdraperi – du väljer

Duschdraperier kan vara den där sista lilla detaljen som gör att badrummet känns komplett. De finns i många olika utformningar och färger och du väljer rätt genom att titta på hur badrummet ser ut i övrigt. Har du badrumsmöbler eller handdukar i olika färger och mönster? I så fall kanske en enfärgad variant funkar bäst för dig. Ett tips är att satsa på ett grönt eller svart duschdraperi för en ren och minimalistisk känsla i badrummet.

Om du däremot har ett badrum som går i en och samma färg eller om du älskar mönster när det gäller inredning så finns många snygga mönstrade alternativ. Du kan bland annat välja bland djurtryck, blommor eller grafiska motiv. Här kan du verkligen låta din personliga smak och inredningsstil skina igenom.

Handla exklusiva duschdraperier online hos Lounge by Zalando

Med ett duschdraperi är din badrumsinredning garanterat skyddad från vattenstänk och med hjälp av ett stilrent draperi skapar du en hemtrevlig och ombonad känsla i badrummet. Kom bara ihåg att tvätta dina duschdraperier regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Hos oss på Lounge by Zalando kan du hitta stilrena draperier i hög kvalitet och som är lätta att rengöra. Oavsett vad du har för inredningsstil och smak kan du hitta ett duschdraperi som passar hos oss på Lounge by Zalando. Hos oss får medlemmar utnyttja förmånliga rabatter och svårslagna erbjudanden på upp till 75%*. Du kan upptäcka nya rabatter varje dag, så kika in ofta för att hitta just din favorit bland våra duschdraperier från kända varumärken.