Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Hörlurar på rea

Horlurar för din ultimata musikupplevelse. Våra hörlurar kombinerar stil och kvalitet för att leverera perfekt ljud. Utforska sortimentet nu och hitta dina favoriter. Upptäck mer!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Hos oss hittar du dina nya favorithörlurar

Det finns hörlurar av många olika varumärken, modeller och prisklasser. En del är av basic-modell medan andra är designhörlurar eller lurar med riktigt hög ljudkvalitet. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du produkten du söker till outletpriser med stora rabatter jämfört med butikspriser.

headphones outlet 2 CM

Välj rätt hörlurar för rätt tillfälle

Vill du avskärma dig från omvärldens bakgrundsljud är det ett par sköna over-ear hörlurar du ska välja. Dessa sitter bekvämt runt örat, har det bästa ljudet och stänger effektivt ute övriga ljud som finns i rummet. Denna typ av lurar gör sig bra både på kontoret, när du gamear eller när du vill uppleva musiklyssnande av högsta klass.  

On-ear hörlurar är halvstora och täcker inte örat helt utan vilar mot utsidan av öronen. De skärmar inte av omgivningens ljud helt men ger ändå ett kraftfullt ljud. Den lite mindre storleken gör att de är praktiska att med sig i väskan eller ha på sig på tåget, bussen eller kontoret. 

Hörlurar av in-ears-modell är smidiga för att de tar liten plats och väger lite. Du kan därför alltid ha ett par liggande i jackfickan. In-ears finns både med sladd och som trådlösa. Den trådlösa varianten är den som används mest vid träning då de sitter bra i öronen och inte har någon sladd som trasslar. 

Upptäck fördelarna med smidiga bluetooth-hörlurar

Idag finns smidiga trådlösa hörlurar som gör att du helt slipper trasslande och glappande sladdar. Du ansluter dem trådlöst till mobiltelefonen eller någon annan enhet som är bluetooth-kombatibel och kan sedan lyssna på din favoritmusik.  

Ett par bluetooth-hörlurar ger idag lika bra ljudkvalitet som ett par med sladd så länge du befinner dig inom bluetooth-singnalens räckvidd, något som är perfekt exempelvis vid städning. 

Till skillnad från hörlurar med sladd så behöver bluetooth-lurar laddas. Drifttiden varierar beroende på prisklass och modell, men köper du en rejäl modell är drifttiden ofta så bra att du utan problem klarar en hel veckas intensivt lyssnande utan att behöva ladda.

headphones outlet 3 CM

Njut av musiken med pålitliga och laddningsfria lurar

Den stora fördelen med hörlurar med sladd är att du slipper ladda dem. Du kan därmed alltid lyssna på musik och slipper tänka på att ha en laddningskabel tillgänglig eller ett par backup-lurar du kan använda när det andra paret laddas.  

Hörlurar med sladd används med fördel i sammanhang där du vill ha riktigt bra ljudkvalitet utan risk för sviktande bluetooth-singnaler batterier eller som tar slut. De är därför vanliga att se som gameing- och studiohörlurar. 

Ska du köpa hörlurar till barn är det de särskilda barnmodellerna som gäller.  Dessa har en begränsad ljudvolym som skyddar barnets öron från att utsättas för skadliga ljudvolymer. Ofta säljs barnmodellerna med sladd, men det finns också barnhörlurar som är trådlösa. 

Köp dina hörlurar i vår online outlet

Hos oss på Lounge by Zalando kan du köpa hörlurar till outlet-priser som är lägre än de priser du hittar i butik. Som medlem missar du aldrig någon av våra flash sales, där vi för en dag erbjuder dig att köpa varor från ett specifikt varumärke eller produktgrupp.