Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Lampor på rea

Upptäck din inre belysning. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor för alla smaker och stilar. Sätt ljuset på din personlighet och ge ditt hem den perfekta atmosfären. Upptäck nu och låt ditt rum lysa upp!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Förnya hemmet med nya lampor och ljuskällor

Ett enkelt sätt att förnya hemmet på är att uppdatera dina ljuskällor och satsa på nya lampor. Hitta allt från utomhusbelysning till billiga lampor på rea direkt på nätet. Bli medlem i vår online outlet Lounge by Zalando för att ta del av kampanjer på lampor med upp till 75% lägre pris jämfört med rekommenderat detaljhandelspris.

lighting outlet 2 CM

Hitta rätt i vår outlet av lampor och utomhusbelysning

Lampor och belysning spelar en avgörande roll i heminredning genom att skapa stämning och framhäva rummets estetik. Genom att använda olika typer av belysning, som taklampor, golvlampor och spotlights, kan man skapa en varm och inbjudande atmosfär. Dimbara lampor ger möjlighet att anpassa ljusstyrkan efter behov och skapa olika stämningar för olika aktiviteter. Strategisk placering av belysning kan också framhäva vackra detaljer och konstverk i hemmet.

Det finns olika materialval för lampor som kan rekommenderas baserat på deras egenskaper. Metall, som aluminium och rostfritt stål, är populära för sin hållbarhet och elegans. Glas ger en tidlös och elegant look medan tygskärmar ger en mjuk och diffust ljus spridning. När det gäller utomhusbelysning är material som metall och plast fördelaktiga för att klara av väderpåverkan och ge långvarig hållbarhet. Här hittar du ett stort sortiment av billiga lampor och rea på belysning. Piffa upp vardagsrummet med en ny golvlampa i snygg design som både ger trevlig belysning och snygg heminredningsstil. Förläng kvällarna i trädgården eller på altanen med trevlig utomhusbelysning som ger ett härligt sken till sommarkvällen. Eller satsa på en stark arbetslampa för skrivbordet för att skydda ögonen när det börjar skymma.

lighting outlet 3 CM

Belysning som passar för olika tillfällen

I våra kampanjer hittar du en mängd olika typer av ljuskällor och belysning på rea. Välj något som passar för rätt funktion och rum för att få ut så mycket som möjligt av ditt köp. För vardagsrummet kan till exempel olika typer av lampor och ljuskällor användas för att skapa en trivsam atmosfär. Taklampor och golvlampor ger generellt sett ett jämnt och allmänt ljus och du kan justera ljusets styrka genom att välja en dimbar modell. Det finns olika stilar och design på lampor som passar för vardagsrummet. Moderna lampor med rena linjer och minimalistisk design skapar en modern och elegant atmosfär. Klassiska och antika lampor ger en tidlös charm. Industriella lampor med råa material och exponerade lampor ger ett rustik och urbant utseende.

För arbetsrum och detaljarbete hittar du en mängd olika skrivbordslampor att välja mellan. Dessa är funktionella och ger riktat ljus för arbetsändamål. Justerbara LED-lampor med flexibel hals ger möjlighet att rikta ljuset där det behövs och ger även energieffektivitet och långvarig användning. För utomhusbelysning är det viktigt att välja lampor som är anpassade för att klara av väderpåverkan. Väggarmaturer är bra för att belysa entréer och fasader. Stolparmaturer passar bra för att skapa stämning längs trädgårdsgångar. Markspotlights kan användas för att belysa träd, buskar eller andra trädgårdsfunktioner. Solcellsbelysning är också ett miljövänligt alternativ för utomhusbelysning utan behov av strömkablar.

Kampanjer på ljuskällor i vår online outlet

Registrera dig och bli medlem i Lounge by Zalando för att få tillgång till dagliga erbjudanden och kampanjer på heminredning och belysning. Som medlem kan du shoppa i lugn och ro bland våra reor med upp till 75%* rabatt utan förpliktelse för köp för att få fortsätta vara medlem i vår online-butik.