Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

BaByliss på rea

BaByliss: Skapa fantastiska frisyrer med professionella verktyg. Utforska vårt sortiment av stylingverktyg, hårfönar, trimmers, plattänger och hårklippare för att förverkliga din drömlook.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Styla håret snyggt med BaByliss professionella produkter  

Med BaByliss professionella kollektion av stylingverktyg, hårfönar, trimmers, plattänger och hårklippare kan du på egen hand följa de senaste hårtrenderna genom att själv återskapa den look du önskar. På Lounge by Zalando kan du hitta ett stort utbud av märkets produkter till riktiga outlet-priser.

BaByliss outlet 2 CM

Skapa nya frisyrer med BaByliss varmluftsborste 

Med BaByliss varmluftsborste kan du forma ditt hår precis så som du vill. Borsten har två värmelägen för att den ska passa alla frisyrer och hårtyper. Utöver det har den även en kalluftsfunktion som används för att få till den sista lilla finishen. Borsten använder sig av jonisk teknologi med mjukgörande joner, något som ger håret extra glans och motverkar yvighet. Borsten har också utbytbara tillbehör för att du så enkelt som möjligt ska kunna uppnå den frisyr du önskar.  

Låt locktången ta fram de perfekta lockarna 

Med en locktång kan du få fram de perfekta lockarna på nolltid. Med tångens cylinderformade formade design och jämna värmefördelning kan du enkelt forma håret i mjuka vågor eller skapa snygga och glamourösa lockar. Locktången har flera värmelägen för att passa olika sorters hårtyper och är därmed skonsam mot håret även om du använder den ofta.

babyliss_outlet_3_CM

Upptäck BaByliss för män  

Är du man och läser detta så är BaByliss for men en kollektion du bör kolla in. I kollektionen hittar du hårklippare, skäggtrimmers, näs- och örontrimmers och så kallade multigroomers som möjliggör hårborttagning på hela kroppen. Har du en långhårig frisyr kan även en hårfön, plattång och varmluftsborste vara av intresse.  

Intresset för manlig skönhetsvård är idag stort, och det finns stora pengar att spara om du investerar i egna produkter istället för att besöka en barberare, frisör eller skönhetssalong. Med BaBylis trimmers kan du exempelvis ställa in exakt till vilken längd du vill trimma ditt hår, ditt skägg eller ditt kroppshår, något som gör det enkelt att hålla ditt skägg och ditt hår i exakt den längd du önskar.  

Köp dina BaByliss-produkter hos oss på Lounge by Zalando

Beställer du dina produkter från oss på Lounge by Zalando så ligger vårt pris upp till 75% lägre än det rekommenderade butikspriset. Det gör det riktigt prisvärt att köpa in de prylar du behöver. Har du tidigare gått till salong för att fixa din styling är detta ett prisvärt alternativ du absolut bör prova. Du kan på så sätt skapa en egen salong med hjälp av de produkter som passar just din stil och de stylingambitioner du har. 

Med hjälp av dina produkter kan du själv göra dig fin till festen och även hjälpa kompisarna med deras styling. Är du tveksam över vilka produkter som passar dig är en hårfön alltid ett måste att ha. Fönen kan du använda både för att torka håret och för att skapa volym. Har du högre ambitioner än så är en locktång, en varmluftsborste och en plattång bra prylar att ha i sin ägo. Har du redan stylingprodukter från en annan tillverkare, våga testa BaByliss och komplettera eller uppgradera den samling du redan har.