Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Rakapparater på rea

Upptäck ett nytt sätt att raka dig med stil och komfort. Våra rakapparater är mer än bara verktyg – de är din hemliga ingrediens för en perfekt look varje dag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Få den perfekta rakningen med exklusiva rakapparater

Med högkvalitativa rakapparater kan du få ett perfekt resultat varje dag, precis som om du hade gått till salong och fått en professionell rakning. Hos oss på Lounge by Zalando får medlemmar utnyttja fantastiska rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på rakprodukter från exklusiva varumärken.

electricrasors_outlet_2_CM

Välj rätt rakmaskin för ditt unika behov

Att välja rätt rakmaskin kan verkligen göra skillnad för resultatet och rakupplevelsen. Här hittar du rakprodukter i många olika varianter som är utformade specifikt för ansikte, huvud och kropp. Beroende på hur grovt eller långt hår du har och hur snabbt det växer finns olika modeller av rakmaskiner som kan passa. Det finns även produkter som är designade för dig med känslig hy som lätt blir irriterad. För dig som föredrar att raka dig medan du står i duschen finns rakmaskiner som tål vatten.

De främsta typerna av rakprodukter är folierakapparat, roterande rakmaskiner, trimmer och epilator. Om du är ute efter en snabb, nära rakning eller precisionsrakning och har lite grövre skägg så rekommenderar vi roterande apparater. Denna typ har roterande huvuden som anpassar sig till ansiktets konturer. Om du känslig hy men ändå vill få en noga rakning som fångar upp alla strån så är en folierakapparat ett bra val. En trimmer är perfekt för dig som vill styla ditt skägg. En trimmerbaserad rakapparat ger både precision och flexibilitet när det gäller att forma skägget eller håret.

Spara tid och energi med smarta rakapparater för dam

För kvinnor finns rakapparater för dam som är speciellt tillverkade för att passa för bikinilinjer eller armhålor. Kvinnor har ofta mildare hårväxt än män och därför är rakprodukterna för dam oftast anpassade efter det. Om du vill bli av med oönskat hår på kroppen kan en epilator vara ett bra alternativ. Epilatorer avlägsnar hårstråna från rötterna och du kan på så sätt njuta av hårfri hud under en längre period utan att håret växer ut. En del av dessa rakapparater för dam ger möjligheten att anpassa hårborttagningen efter olika kroppsdelar och områden.

Hos oss på Lounge by Zalando hittar du även trimmers som funkar fint för ögonbryn och överläpp. Med dessa smarta rakmaskiner för dam sparar du både tid och energi i din dagliga hud- och hårvårdsrutin. Välkommen in till oss och upptäck ett brett utbud av rakapparater online från välkända varumärken, och som medlem hos oss får du dessutom ta del av unika erbjudanden och rabatter.

electricrasors_outlet_3_CM

Upptäck högkvalitativa rakapparater på rea hos Lounge by Zalando

En rakmaskin är oslagbar när det gäller att få till en nära och skonsam rakning. Ett tips är att välja en rakapparat med ergonomisk design som är bekväm att använda och enkel att rengöra för att säkerställa god hygien och längre livslängd. Hos oss på Lounge by Zalando kan du hitta högkvalitativa rakapparater från mängder av välkända varumärken som Braun, Philips och Remington. Oavsett vilken typ av rakmaskin du är ute efter och vad du har för hudtyp och preferenser så kan du med största sannolikhet hitta det hos oss. Registrera dig som medlem för att upptäcka svårslagna rabatter på upp till 75%*. Erbjudandena uppdateras dagligen, så håll ögonen öppna och stig in regelbundet för att spara pengar på exklusiva rakprodukter.