Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Ellesse på rea

Ellesse - sportig stil för modemedvetna. Upptäck vårt sortiment av trendiga kläder och accessoarer. Från snygga träningskläder till stilrena vardagsplagg. Shoppa nu och hitta din perfekta look!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sköna plagg från Ellesse du inte vill missa

Ellesse är ett klassiskt klädmärke som grundades i Italien 1959 av modedesignern Leonardo Servadio, vars initialer fick ge namn till märket Ellesse. Märket är känt för att blanda mode och sport och har genom åren skapat många vackra och klassiska kollektioner som skid- och tennismärke. Men Ellesse har också visat stor vilja till att förnya sig och är idag ett modemärke som blandar klassisk sportig design med en modern urban look.

Hos Lounge by Zalando hittar du ett stort utbud av kläder från Ellesse och över 2500 andra varumärken till rabatterade outlet-priser.

ellesse_outlet_1_CM

Sköna överdelar från Ellesse

Ellesse hoodies är ett perfekt val om du vill ha ett riktigt funktionellt plagg som är väldigt skönt att bära och har den där sköna komforten som gör att du vill gå i plagget både morgon, middag och kväll. Med hoodies kan du också variera din outfit genom att välja hoodies i olika färger och med tryck i olika storlek. Detsamma gäller tröjor med lång ärm, även dessa har samma fina komfort och är lika lätta att matcha med andra plagg i din garderob. Jämfört med en hoodie ger Ellesse tröjor ett något proprare intryck, men mycket handlar om tycke och smak.

T-shirts är en riktig storsäljare som passar att matcha med det mesta. Ellesse t-shirts finns i flera varianter där färg, tryck och storlek på loggan varieras. Bland Ellesse jackor hittar du alltid något snyggt att toppa din look med.

Ellesse: byxor för alla tillfällen

Idag erbjuder Ellesse byxor både för vardag och fest. Här finns en uppsjö av modeller som alla har sin unika look. När sommaren kommer är också shorts ett givet val. De är sköna och funktionella och passar att bära i de flesta sammanhang. Ellesse shorts är tillverkade med samma höga modegrad och kvalitet som alla andra plagg i kollektionen. Gillar du att träna är sweatpants ett givet plagg i garderoben. Ellesse sweatpants funkar också att bära som mysbyxor under ruggiga höst- och vinterkvällar.

ellesse_outlet_2_CM

Du kan också köpa tracksuits, träningsoveraller som består av både en överdel och en underdel. Ellesse tracksuits är perfekta för dig som ska ut i löparspåret eller för dig som vill kunna gå i träningskläder till gymmet även när utetemperaturen är lite svalare. Hos oss på Lounge by Zalando hittar du också skor som passar för de flesta tillfällen. Bland Ellesse skor hittar du sneakers av olika modeller, skor du lätt kan matcha med de plagg du har hemma i garderoben.

Hitta billiga plagg via vår online outlet

Att handla via Lounge by Zalando är som att besöka en outlet eller gå på en rea. Som medlem får du reda på vilka kampanjer som kommer eller är aktuella. Sortimentet varierar beroende på vilka kampanjer som är aktuella men du hittar alltid någon form av plagg på kampanj och då med upp till 75%* rabatt. Lounge by Zalando erbjuder även alltid fria returer inom 31 dagar. Så ångrar du ditt köp av någon anledning eller om plagget inte passar kan du skicka det tillbaka helt utan förpliktelser.

  • Gratis att bli medlem för att få tillgång till exklusiva erbjudanden med Ellesse-produkter
  • Upp till 75% rabatt på alla varor jämfört med det rekommenderade cirkapriset
  • Fria returer så att du kan prova dina Ellesse-kläder i lugn och ro
  • Få även tillgång till produkter från en mängd andra ledande varumärken