Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Reima på rea

Reima - smarta kläder för aktiva barn och deras äventyr. Hållbara och färgglada kläder av hög kvalitet som passar i alla väder. Upptäck kollektionen nu och ge ditt barn den bästa outfiten. Shoppa idag för att hitta det perfekta plagget.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa barnkläder på rea från Reima hos Lounge by Zalando

I vår outlet finns ett stort utbud med funktionella barnkläder till alla barn som älskar att vara utomhus oavsett väder. Vi har rea på alla typer av barnplagg och här kan du hitta jackor, overaller och mjuka underställ. Vill du fynda märkeskläder för barn till svårslagna priser, registrera dig i vår medlemsoutlet och få ditt första shoppingtips direkt till din inbox redan idag!

reima_outlet_2_CM

Slittåliga barnkläder till exceptionella priser i vår outlet

Det finska barnklädesmärket har i sin tillverkning av kläder alltid fokus på funktion, kvalitet och högsta säkerhet. Barnkläderna är designade för rörelse och aktiv lek i alla typer av väderlekar.

Reima är också mycket skickliga på att designa kläder till barn i alla åldrar och anpassar tyger och mönster efter det. Plaggen för de äldre barnen är aldrig designade så att de skulle kännas för barnsliga för användaren. De lägger också stor vikt vid små, funktionella detaljer som gör plaggen väldigt praktiska att använda. De sinnrika funktionerna gör att kläderna går att växa i och framför allt att barnet hålls torrt och varmt under lek och stoj utomhus, när temperaturen sjunker och det blir kallare.

Skaljackor och fleecetröjor

Reima har utvecklat sina skaljackor under decennier och vi vågar påstå att plagget är ett av det mest praktiska som finns. Jackorna är perfekta att använda både under vår och höst när vädret växlar snabbt. De är dessutom rymliga och tillåter att barnet kan röra sig fritt. Materialen som plaggen är gjorda i ser till att den lilla äventyraren håller sig varm och torr.

Har du kompletterat skaljackan med en eller ett par rejäla fleecetröjor är barnet väl rustat för våra omväxlande årstider. Fleece är det perfekta mellanlagret eftersom det transporterar bort bort fukt och torkar snabbt. Dessutom är det lättskött och klarar många tvättar, vilket är mer eller mindre oundvikligt när det gäller barnkläder.

reima_outlet_3_CM

Overaller för alla åldrar

När Reima slog igenom i Sverige var det inte minst med deras sortiment av overaller. Just overallen är ett av de mest praktiska plagg som ett barn kan ha och eftersom deras modeller har en massa smarta funktioner, är det inte så konstigt att de är väldigt populära. Något som ofta som utmärker overallerna är också att de är i det närmaste outslitliga. Kvaliteten är exceptionell och en Reimaoverall håller vanligtvis till flera barn, vilket är praktiskt om det finns småsyskon i familjen.

Overallerna finns i en mängd färger och material och givetvis i ett flertal modeller. Dessutom finns det overaller som är anpassade för olika väderförhållanden och du hittar gott om overaller i sortimentet som passar för både vår och vinter.

Skaloverallerna fungerar likadant som jackorna och ska kombineras med olika typer av underställ. De är tillverkade i smutsavvisande material och har ett skönt foder med god andasfunktion. Det här gör att overallen passar bra även när det inte är så kallt ute, men kanske väldigt blött.

När det blir riktigt kyligt ute med mycket snö är vinteroverallen given. Under vintermånaderna har de flesta behov av en funktionell och bra overall och de som investerar i en sådan från det finska klädmärket kommer inte att ångra sig

Deras modeller har många bra funktioner. Exempelvis är de utrustade med en hög krage som förhindrar att barnet blir kall om haka och hals. De har en löstagbar huva som värmer huvudet och fungerar som extramössa. De har även tejpade sömmar så att du kan vara säker på att varken vind eller väta hittar in i overallen. Gemensamt för alla Reimas overaller är att de har fothällor i hållbart silikonmaterial som förhindrar kyla och snö från att hitta in i stövlarna.

Underställ i både ull och fleece

Understället är ett otroligt praktiskt plagg som kan användas året om. Är det tvådelat kan du dessutom använda tröja och byxa var för sig. Underställen är mjuka och har platta sömmar, vilket gör att kläderna alltid känns sköna och bekväma mot kroppen. Barn kan vara väldigt känsliga för sömmar och plagg som stramar åt, men det är aldrig ett problem med underställ av den här typen. De är alltid tillverkade i fleece eller ull och båda dessa material är överlägsna när det gäller att effektivt transportera bort fukt.

När det är som kallast används plagget i kombination med andra mjuka plagg och en skaljacka. Under väderväxlingar och varmare temperaturer är det sedan bara att anpassa kläderna och plocka bort något av lagren om det skulle bli för varmt.

Bli medlem i Lounge by Zalando och fynda barnplagg till reapriser

I vårt outlet-utbud har vi en bred katalog av kända varumärken med barnkläder och babykläder. Hos oss kan du fynda barnplagg i alla kategorier, ibland med rea på upp till 75 %*! Som medlem får du dessutom personliga köptips per e-post, vilket gör att du aldrig missar reor på dina favoritmärken eller plagg.