Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Högtalare på rea

Optimera din hemma-ljudupplevelse med våra högtalare. Oavsett om det är musik, film eller poddar som fascinerar dig, har vi rätt högtalare. Utforska vårt utbud nu!

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Högtalare för ett bättre ljud i hemmet

Högtalare är ett måste att ha i hemmet oavsett om du gillar musik, film, podcast eller radio. På Lounge by Zalando kan du hitta högtalare med upp till 75% rabatt jämfört med detaljhandelpriset. Bli medlem snabbt och enkelt och dessutom helt kostnadsfritt för att ta del av erbjudandet och för att ha härligt ljud hemma.

speakers outlet 2 CM

Bluetooth-högtalare ger mer musik till alla

Om du är en person som gillar att ha musik var du än är och som gärna vill dela den med andra runtomkring är bluetooth-högtalare lösningen för dig. En bluetooth-högtalare hjälper till att förstärka ljudet och kan dessutom ge dig lite extra bas. På Lounge by Zalando hittar du flera högtalare från olika märken som kan ge dig det där fantastiska ljudet du vill ha. När du ska välja högtalare är det dock viktigt att tänka på några saker först.

Tänk på vad du ska använda högtalaren till, om du tänkt ha med den överallt kan det vara bra att ha en robust och vattentät högtalare som klarar av fall, sand, vatten och annat som kan tänkas hända när du är ute på äventyr. IP-märkta högtalare brukar vara skapade för utomhusbruk. IPX4 tål fuktig luft, IP67 eller IP68 går bra att använda på stranden, i parken, vid poolen och i varmare klimat. För bästa ljudkvalitet är ett brett spektrum av ljudfrekvenserna (Hertz) bäst. Om du mest bryr dig om basen är det viktigaste intervallet 20-200 Hz och för diskanta (högfrekventa ljud) 2000 till 20 000 Hz. En högtalare som ligger mellan dessa tonerna gör det enklare att höra tal.

Välj rätt bland olika trådlösa högtalare

När du väljer trådlösa högtalare är det inte bara miljön och ljudkvaliteten som du borde tänka på. Du bör även tänka på hur du vill ansluta till högtalaren, antingen via en 3,5 mm ingång, Wi-Fi eller Bluetooth. Bluetooth är den vanligaste anslutningen men Wi-Fi anslutning kan ge mer avancerade funktioner och kan vara bra för bland annat muliroomuppspelning och streamingtjänstintegration. Det finns de högtalare som har både bluetooth och Wi-Fi anslutning.

Batteritid är också viktigt att ta hänsyn till om du tänkt använda högtalaren utomhus där du inte har tillgång till eluttag. Tänk även på att se hur lång tid det tar att ladda batteriet. Storleken på högtalaren påverkar självklart ljudkvaliteten en hel del. En liten högtalare kan kännas bra när man är utomhus och inte har väggar där ljudet studsar. Om man däremot är inomhus finns mindre högtalare som går bra att para ihop med andra för att skapa ett stereoljud för rymligare och mer enhetligt ljud. Tänk dock på att se om högtalaren du vill köpa har denna funktion om du önskar göra detta.

Köp högtalare till reapriser på Lounge by Zalando

Du har nu bestämt vilken typ av billig högtalare du vill ha genom att bestämma och checka av de viktigaste sakerna så som ljudkvalitet, batteritid och hållbarhet. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du passa på att njuta av rabatter med upp till 75%* rabatt på en ny billig bluetooth-högtalare. När du väljer högtalare rea kan du även satsa på en i en snygg design eller färg för att lägga till den där extra touchen i hemmet. En färgglad högtalare kan kännas upplyftande medan en mer elegant design kan passa in i ett designerhem. Placera högtalaren i det rum där du befinner dig mest för att enkelt spela din favoritlåt.