Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Moschino på rea

Gillar du att sticka ut? Då är det italienska lyxmärket Moschino helt rätt för dig. Med hjälp av märkets plagg kan du bygga upp en helt egen stil som garanterat kommer fånga förbipasserandes blickar, både av förundran och beundran.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Missa inte våra superdeals på coola Moschino kläder

Det italienska lyxmärket Moschino är inte rädda för att ta ut svängarna och gå sin egen väg. I kollektionen kan du därför hitta coolt designade plagg som sticker ut. Tecknar du upp dig hos oss på Lounge by Zalando så får du dagligen ta del av fantastiska erbjudanden både på plagg från cirka 2500 varumärken ytterligare.

Moschino outlet 1 CM

Förstärk din stil med coola Moschino-skor

Som modehus grundades Moschino i den italienska staden Milano på 1980-talet. Trots, eller rättare sagt tack vare, att de ständigt bryter mot gamla oskrivna moderegler och tar ut svängarna rejält med sitt färgstarka formspråk och okonventionella designval så har de blivit ett världsledande modehus att räkna med. Är din stil sober snarare än wild and crazy, så hittar du ändå t-shirts, hoodies och jeans du lätt kan bära. Skor är också något som kan lyfta din look till oanade höjder. 

Varumärkets unika designtänk och kreativa lekfullhet går som en röd tråd även när det kommer till skorna. I ett par sneakers får du en sko som både andas komfort och stil och som dessutom är tillverkad av högkvalitativa material. Skorna finns i olika färger och mönster, något som gör det lätt att matcha sneakers utifrån de plagg du ska bära. Inte minst gäller detta serien Love Moschino. Bland varumärkets övriga skor hittar du exempelvis klackskor, pumps, loafers och boots med så snyggt designade detaljer att ha-begäret väcks bara av att se dem.

Moschino outlet 2 CM

Fyll garderoben med färg, mönster och stil på vår Moschino-rea

I vår online-outlet hittar du färgsprakande och väldesignade plagg för både dam- och herr. Moschino är inte rädda för att mixa stilar. Du hittar därför plagg som är punkiga, dressade, konstnärliga och street-präglade. Genomgående andas plaggen en stor känsla av lyx. I kollektionen kan du ofta hitta en överdel som även har en motsvarande underdel, du kan därför helt klä dig i samma mönster eller så bryter du av det vågade med en stilren t-shirt eller topp.  

Kan du också hitta snygga accessoarer som handväskor och plånböcker. I designen av dessa finner du samma stilfullhet och känsla för detaljer. Väskorna funkar utmärkt att bära oavsett vilket varumärke du för dagen väljer att klä dig i. Låt väskan bli pricken över i:et som får din stil att lyfta.  

Besök Lounge by Zalando och hitta fantastiska dealer

Att surfa runt på Lounge by Zalando är något som lönar sig då nu är på jakt efter snygga kläder, skor och accessoarer. Tecknar du upp dig för att få vårt nyhetsbrev missar du aldrig en deal och kan köpa dina favoritplagg till upp till 75% lägre pris än det rekommenderade butikspriset. 

Det finnsr också en app som går att ladda ned och som är väldigt lättnavigerad. I den kan du göra dina köp och även följa din order från att den är lagd tills att den är levererad.  

I vår online outlet får du den ultimata shoppingupplevelser och kan i lugn och ro göra dina beställningar. Utöver plagg från Moschino hittar finns över 2500 varumärken representerade. Alla redo att ge dig riktigt bra deals.