Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

GUESS på rea

GUESS. Mode och livsstil för de självsäkra och trendmedvetna. Utforska vårt sortiment av snygga kläder, accessoarer och skor. Hitta din perfekta stil idag. Shoppa nu!

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Fynda exklusiva klädkollektioner online från GUESS hos Lounge by Zalando

I vår GUESS outlet har vi samlat nyckelplagg från det ikoniska, amerikansk/franska modemärket. Till exceptionellt låga priser, kan du fynda det senaste från varumärkets lyxiga kollektioner. Det enda du behöver göra för att få tillgång till utbudet, är att registrera dig hos oss på Lounge by Zalando. Efter det är det bara att ta del av alla fantastiska erbjudanden, från vår förmånsklubb.

guess_outlet_2_CM

Shoppa glamourösa outfits och accessoarer i vår GUESS-outlet online

Modemärket har intentionen att blanda Hollywoods glamour med en chic look.Familjeföretaget använder gärna sina franska rötter när det gäller mode och kollektionerna består alltid av plagg i högsta kvalitet. Det är hantverksmässig produktion som gäller här! Från soliga Kalifornien hämtas inspiration till plagg som framhäver kvinnans kurviga former, snarare än försök till att dölja dem.

Det är ett frimodigt och livsbejakande mode, där den kaliforniska solen och känslan av frihet, definitivt präglar kläderna. För den som tycker att modemärket i normalfallet är snäppet över den egna budgeten, har vi glädjen att tipsa om vår medlemsklubb. Lounge by Zalando outlet tillhandahåller exklusiva varumärken, till kraftigt nedsatta priser. Medlemskapet är förstås gratis. Här finns alltså ingenting att förlora, men definitivt pengar att spara.

Jeans och andra jeansplagg för alla jeansälskare

Företaget har i stort sett allt i sitt sortiment, men det var jeans som de en gång blev kända för. Än idag är denimkollektionerna bästsäljare i företaget och en stor del av försäljningen, både på herr- och damsidan. I utbudet behöver du inte oroa dig för att endast hitta skinny jeans med låg midja. Här finns modeller som passar alla kroppstyper och för dig som gillar jeansbyxor med högre och avsmalnande midja, finns här en rad alternativ. Likväl som klassiska och tidlösa modeller, hittar du de senaste trenderna i katalogen.

Men vi ska inte glömma att det finns många andra plagg än de som är designade i just denimtyg. De har ett verkligt spännande utbud, för den som gillar att sticka ut och vara annorlunda. Denimälskaren hittar långa aftonklänningar med volanger, helt tillverkade i jeanstyg. Små cocktailklänningar, blusar i olika modeller och kjolar, finns det också gott om i sortimentet.

I sortimentet finns även många skomodeller i denimtyg som matchar jeans-outfiten i övrigt, eller som kan användas för att kontrastera med andra typer av plagg. Kort och gott kan sägas, att ingenting i denimväg saknas i märkets kollektioner.

Klänningar och kjolar med somrig känsla

Hos GUESS hittas inga androgyna klädesplagg. Här är det väl sittande kläder som inte försöker dölja byst eller midja. Varumärket satsar stort på klänningar och kjolar. Även vinterkollektionerna känns livliga och somriga, precis som den kaliforniska atmosfär där företaget har sitt huvudsäte och där kollektionerna designas.

Kläderna är perfekta för alla som söker glamorösa, extravaganta klänningar och festkläder. Vi ska dock inte glömma att utbudet också passar till vardags. Plaggen är perfekta för alla som inte vill klä sig strikt och tråkigt, utan som tvärtom vill bejaka livsglädje och uttryck, i sitt sätt att klä sig.

guess_outlet_3_CM

Skjortor och jackor för dam och herr

På herrsidan finns det gott om andra plagg i jeanstyg. Utbudet av skjortor och jackor i denim, är även det relativt stort. Precis som i damkollektionerna, finns här många möjligheter att uttrycka sig och sticka ut, med hjälp av klädesplaggen. Många av skjortorna och jackorna i jeans, både på dam- och herrsidan, har dessutom spännande snitt och mönster. Tyget kan var allt från stentvättat och repat, till mörkt och obehandlat.

Plånböcker och väskor i sofistikerad design

Företaget har även satsat på accessoarer genom åren och idag är det en verkligt stor del av sortimentet. För herrar dominerar plånböcker och bälten. Färgskalan går ofta i grått, svart och brunt. Den karakteristiska logotypen figurerar både som emblem och som mönster på föremålen.

En speciell materialblandning används ofta i bälten och plånböcker, vilken består av 50% läder och 50 % polyuretan. Det gör materialet extra hållbart och är ett väldigt praktiskt alternativ, för sådant som plånböcker och bälten.

Väskorna och plånböckerna kontrasterar mot de mer uttrycksfulla kläderna. De är mer strikta i sin design och för definitivt tankarna till europeiska modehus och deras utbud.

Smink för den rätta looken

Vi vill också passa på att säga några ord om deras satsning på smink och dofter. Signum för sminket är att det säljs i kompletta boxar, där du får en hel palett av färger i respektive kategori. Ett typiskt exempel är bland annat deras boxar med ögonskugga, där du kan välja mellan kollektioner som "Smokey eye palette" och "Peach palette".

Är du en av alla som älskar GUESS för dess förmåga att uttrycka livsglädje, färg och form? Då tycker vi definitivt att du ska bli medlem i vår egen online outlet. I den exklusiva klubben Lounge by Zalando kan du köpa plagg och accessoarer från världsledande lyxmärken, till priser som är svårslagna. Rabatterna kan vara så stora som upp till 75%* och det finns alltid fynd att göra. Efter att du registrerat dig, får du regelbundet vårt nyhetsbrev med tips och erbjudanden, speciellt utvalda för dig och din personliga smak.