Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Mammut på rea

Mammut - kläder och accessoarer för äventyrslystna. Utforska vårt sortiment av snygga, högkvalitativa och funktionella kläder som passar perfekt för dina äventyr. Välj bland jackor, byxor och mycket mer för att vara redo för allt. Shoppa nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Mammut ger optimala förutsättningar för en oförglömlig utomhusupplevelse

Mammut är ett världsledande friluftsmärke som erbjuder högkvalitativa kläder och utrustning som underlättar för ett aktivt utomhusliv. Här hittar du allt du behöver för ett oförglömligt friluftsäventyr. Registrera dig som medlem i Lounge by Zalando för att ta del av exklusiva rabatter och shoppa deras funktionella kläder till extra låga priser.

mammut outlet 2 CM

Funktionella och snygga kläder för en aktiv livsstil

Mammut grundades redan 1862 i Schweiz och sedan dess har de kommit att bli en ledande tillverkare av utomhuskläderoch framför allt kläder och accessoarer för vintersporter och bergsutrustning. Idag är deras kläder och friluftsutrustning omåttligt populära världen över. En av anledningarna till att märket blivit så omtyckt är deras genomgående höga kvalitet och de funktionella materialen som plaggen tillverkas med. Bland deras kläder och sportutrustning hittar du allt du behöver för ett härligt utomhusäventyr. I sortimentet hittar du bland annat sköna underställ som värmer bra under kyliga dagar, praktiska accessoarer som ryggsäckar, mössor, kepsar, handskar, halsdukar och skärp, skor, sovsäckar, t-shirts och andra kläder för friluftsaktiviteter. Du hittar kläder i storlekar för alla åldrar så att hela familjen kan vara med på spännande äventyr året om, oavsett väder.

Håll värmen med populära Mammut jackor för sport och friluftsliv

Samtliga av märkets produkter är framtagna med gedigen kunskap om friluftsliv och dessutom använder de sig av moderna teknologier och material som enligt tester visat sig vara allra bäst för utomhusaktiviteter. Jackor är några av märkets mest populära produkter. Bland jackorna hittar du bland annat dunjackor som håller dig varm även under de kallaste vinterdagarna. Designen är alltid framtagen för att ge maximal rörelsefrihet. Du kan välja bland flera olika modeller av vinterjackor och skidjackor. Många föredrar att bära lager på lager när det är kallt ute och om du vill kan du bära ett underställ och en skön fleecejacka under din skidjacka. Deras skidjackor är tillverkade med vattentäta och vindskyddande material vilket är perfekt för långa dagar i skidbacken.

mammut outlet 3 CM

Bekväma skor och praktiska tillbehör för ett aktivt vardagsliv

Mammut har även ett brett utbud av skor såsom bekväma kängor för vandring, hikingskor och andra praktiska och snygga skor som passar bra in i en aktiv och sportig livsstil. Deras kläder och skor må vara framtagna för vintersporter och friluftsliv, men du kan även med fördel använda dessa plagg till vardags. Kläderna håller dig varm under långa promenader och den funktionella, sportiga och stilrena designen gör att du kan hålla stilen varje dag.

Utforska Mammuts sortiment och handla kläder med unika rabatter

Som medlem i Lounge by Zalando kan du utforska vårt stora sortiment med kläder från Mammut och andra kända varumärken. Allt du behöver göra för att bli medlem är att registrera dig, vilket är helt kostnadsfritt. Därefter kan du spana runt i vår online outlet och ta del av nya erbjudanden och rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset varje dag. Alla medlemmar i Lounge by Zalando får dessutom fri retur om du mot förmodan skulle ångra din beställning.