Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Hårfönar på rea

Din personliga stylist i form av en hårfön väntar på dig. Välj bland vårt sortiment av hårtorkar som passar din stil och behov perfekt. Sätt stilen hemma med våra prisvärda alternativ.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Hårfönar: ett viktigt stylingtillbehör för att fixa frisyren

Det finns mängder av hårfönar på marknaden och hos Lounge by Zalando hittar du hårtorkar med upp till 75% rabatt på det rekommenderade detaljhandelpriset. Förutom att torka håret snabbt och enkelt efter en dusch eller ett bad kan du med fördel använda hårtorken för att styla håret.

Hairdryers_outlet_2_CM

Köp hårtork med diffuser för att förstärka dina naturliga lockar

När du ska välja mellan olika hårfönar finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Om du har lockigt hår kan en hårtork med diffuser vara ett bra alternativ för att enklare fördela och förstärka dina lockar. Oftast kan du köpa till en diffuser men ibland ingår den. Några fler saker att tänka på kan vara sladdlängden beroende på var du tänkt använda din hårtork, samt temperatur. Tjockare hår klarar varmare temperaturer och det kan då vara en fördel om det finns flera olika lägen. Ett tips är att använda varm luft för att torka och forma håret och sedan avsluta med kall luft för att se till att frisyren håller sig på plats genom hela dagen.

Förutom temperatur finns även olika lufthastigheter, ju högre hastighet desto snabbare torkar håret. För tunnare hår kan högre hastighet öka slitaget. De flesta hårtorkar kommer med tre hastigheter. En hårtork med jonteknologi ger glansigt hår samt neutraliserar statisk elektricitet så håret inte står rakt upp när du torkat det. Vikt är också bra att ta hänsyn till, speciellt om du har tänkt resa med din hårtork eller om du har tjockare hår som tar längre att torka så du slipper bli trött i armarna innan du är klar.

Hairdryers_outlet_3_CM

Byt utseende varje dag med en hårtork för lockigt hår

Förutom alla funktioner som är viktiga att ta hänsyn till finns det några fler saker som även de är väsentliga att tänka på innan du väljer hårtork. Om du letar efter hårtork för lockigt hår kan en hårtork fokuserad mer på styling vara att föredra då de ofta kommer med flera munstycken för olika stilar.Om du däremot letar efter en som torkar håret snabbt kan en enklare hårfön utan massa tillbehör vara att föredra.

Hårtorkar kommer i flera olika prisklasser beroende på vad för funktioner du vill ha och det kan därför vara bra att sätta en budget innan du väljer vilken du vill köpa. Om du har känslig hårbotten är det viktigt att hitta en med Stay Cool-inställning som fönar ditt hår med omsorg. Reser du eller tränar mycket kan en liten eller ihopvikbar variant vara att föredra. Om du är den morgonpigga i familjen kan en tystare hårtork vara att föredra för att inte väcka övriga i hushållet.

Köp billiga hårfönar som sätter stilen i hemmet

När du blivit medlem helt kostnadsfritt hos Lounge by Zalando kan du passa på att njuta av 75%* rabatt på din nya hårfön. När du väljer hårfön kommer du kunna välja mellan flera olika färger samt fina detaljer som gör att hårfönen blir en designdetalj i hemmet.  Häng gärna upp hårfönen på väggen så att den är lättillgänglig samtidigt som den inger en lyxig spakänsla.