Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Kaffemaskiner på rea

Kaffemaskiner - för den perfekta kopp kaffe varje gång. Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa kaffemaskiner för att brygga ditt favoritkaffe. Från espressomaskiner till kapselmaskiner, vi har allt du behöver för att njuta av den bästa kaffepausen.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Njut av en god kopp kaffe när som helst med smarta kaffemaskiner

För många är fikapausen dagens viktigaste stund och på senare år har många kaffefantaster valt att komplettera sitt hem med en smart kaffemaskin. Hos Lounge by Zalando får medlemmar ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på kaffemaskiner från väletablerade varumärken.

coffeemachines_outlet_2_CM

Håll energinivån på topp med en modern kaffemaskin

Kaffestunderna är en viktig del av våra vardagsrutiner och idag är kaffemaskinen ett måste i mångas kök. När kaffemaskinerna introducerades på marknaden sågs de som en lyxprodukt, men idag är de snarare en nödvändig produkt i många kaffefantasters hem. En modern och funktionell kaffemaskin sparar både tid och pengar och den garanterar en perfekt kopp kaffe varje dag. På så sätt är den även en prisvärd investering. Med en kaffemaskin kan du njuta av nybryggt kaffe när som helst på dagen och du behöver inte längre gå till ett kafé eller köpa dyra kaffeprodukter för att få till en god kopp kaffe. Använd dina favoritbönor eller kaffekapslar med din favoritsmak och njut av en härlig kopp kaffe, precis som du vill ha den och precis när du vill.

Investera i en kaffemaskin på rea och njut av kaffe på ditt sätt 

Idag finns ett stort utbud av kaffemaskiner att välja på. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du både enkla och lättanvända kaffemaskiner som inte kräver mycket underhåll men även mer avancerade maskiner som ger dig ännu mer kontroll över ditt kaffe. Med vissa kaffemaskiner kan du justera styrkan och mängden kaffe som bryggs. Som medlem i vår online outlet får du dessutom ta del av exklusiva rabatter som uppdateras varje dag. Välkommen in och välj bland traditionella kaffebyggare, espressomaskiner och kapselmaskiner från kända varumärken.

coffeemachines_outlet_3_CM

Utforska kaffebryggare och andra smarta kaffelösningar för hemmet

Att ha en egen kaffemaskin i köket eller på hemmakontoret har många fördelar. Oavsett om du vill njuta av en lyxig kaffe under en helgfrukost eller om du vill kunna få en koffeinkick när du behöver den som mest så kan en kaffemaskin bli din räddare i nöden. En del nöjer sig med en klassisk kaffebryggare medan andra vill ha en riktig proffsmaskin i sitt hem. Oavsett vad du är ute efter så hittar du ett brett utbud av kaffemaskiner på rea hos oss hos Lounge by Zalando. Välkommen in och välj bland snygga modeller i många olika färger och designer. Idag finns ett brett utbud av stilrena maskiner varav många även fungerar som en snygg inredningsdetalj som förstärker känslan i ditt hem.

Registrera dig som medlem i Lounge by Zalando och shoppa kaffemaskiner

Hos oss hos Lounge by Zalando kan du upptäcka moderna, snygga och funktionella kaffemaskiner i olika prisklasser från kända varumärken. Välj bland trendiga espressomaskiner, klassiska kaffebryggare och proffsiga kaffemaskiner som sätter guldkant på din vardag och förgyller dina fikastunder. Registrera dig som medlem i vår online outlet och ta del av nya erbjudanden och exklusiva rabatter på upp till 75%* varje dag.