Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

VILA på rea

Vila. För dig som vill ha stil och bekvämlighet. Upptäck vårt fantastiska utbud av kläder och accessoarer som passar din unika personlighet. Välj Vila för en trendig och avslappnad look som aldrig går ur tiden.

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

VILA på rea hos Lounge by Zalando

VILA är varumärket som lägger stort fokus på en snygg men enkel stil som gör det möjligt för dig att uttrycka dig på ett feminint och avslappnat sätt. Shoppa mode från märket hos Lounge by Zalando redan idag.

vila_outlet_2_CM

Kläder att trivas i länge

Att uttrycka sin personlighet och samtidigt känna sig bekväm är en viktig del av mode och påverkar inte bara hur andra ser på dig utan även hur du själv känner dig. Har du väl hittat ett plagg du tycker om ska det också hålla i längden så att du kan trivas i det en lång tid framöver.

Kläderna tillverkas med omsorg och säkerställer att kvaliteten alltid håller hög standard genom att använda bra material och noggrant utvald design. Ett exempel på detta är plaggen ur kollektionen MORE där huvudfokus ligger på att utveckla mer hållbara kläder från material som är bättre för miljön.

Just den här kollektionen innehåller underdelar, toppar, klänningar och ytterplagg och produceras varsamt av olika material, till exempel återvunnen polyester. Detta betyder att vi sparar på våra naturresurser samtidigt som du kan shoppa ett plagg som är både elegant och håller i längden.

Vila har design och detaljer i fokus

För att du ska älska ditt plagg länge krävs en snygg design som är tidlös men ändå passar in väl i rådande trender. Feminin design i olika mönster och kulörer och ett öga för detaljer är kännetecknande för företaget och stor vikt läggs vid att du ska upptäcka känslan av att få uttryck för dina olika sidor i en avslappnad stil som håller i längden men som ändå är intressant och livfull.

Plaggen är skapade med passion för att du ska kunna hitta klädesplagg att bli helt förälskad i. Kolla in kollektionerna online på Lounge by Zalando och hitta nya favoriter som hjälper dig att uttrycka dina olika sidor precis som du vill och på dina egna villkor.

Kanske är det dags att uppdatera garderoben? Hitta massvis med vackra klänningar och kjolar i blommiga, somriga mönster och snygga festklänningar att ha året runt! Eller så kanske du letar efter kläder som du kan ha både på jobbet och på middag med vännerna? Hos VILA hittar du kavajer och blusar som har fått en modernare touch med intressanta kulörer och designer. Bläddra igenom VILAs kollektion i katalogen på Lounge by Zalando och hitta det du letar efter redan idag.

vila_outlet_3_CM

Upptäck nya sidor hos dig själv med kläder från VILA

Märket strävar efter att bli ledande inom kvinnligt mode och har just unga kvinnor i åtanke. Målet är att skapa kläder som lyfter fram de olika sidorna i en personlighet och låter dig uttrycka dig på ett alldeles unikt sätt.

Ledordet för märket är femininitet, vilket i designen blandas upp med både elegans och sensualitet och tillsammans bildar plagg som är till för dig och alla andra kvinnor som vill få uttryck för sin unika stil. Allt för att du ska få nöjet av att upptäcka och experimentera med flera olika sidor hos dig själv.

En strävan efter att uppnå elegans samtidigt som en enkelhet bibehålls utmärker företagets kläder. I centrum står enkla linjer och smakfulla mönster som kommer till uttryck i de olika plaggen. Detta kompletteras av lekfulla, flirtiga toner som lockar fram sensualiteten i plaggen vilket är ett annat viktigt inslag i märkets plagg. Sensualitet kommer till sin fulla rätt först när du är bekväm i det du bär och kan möta livet med en lekfull entusiasm och glädje som låter de omkring dig veta vem du är och vad du önskar få ut av livet.

👉 Upptäck nya sidor hos dig själv: gå in på Lounge by Zalando och låt dig inspireras! 👈x

Klä dig för att kunna möta alla säsonger

Att klä sig rätt inför de olika säsongerna kan ibland kännas svårt. Nu är vi trötta på bylsiga jackor och tråkiga byxor och kjolar utan personlig stil som bara är till för att hålla oss varma och torra. Shoppa smart inför både vår och vinter och låt dig inspireras av de många möjligheterna som märket erbjuder.

Kollektionerna består av kläder för alla säsonger som är gjorda för att du ska hitta något att trivas i även när vintern är som mörkast eller sommaren som varmast. Oavsett om du letar efter basplagg att komplettera din garderob med eller fina festkläder så kommer du att hitta det du söker. Här finns byxor av olika material, skjortor och blusar i varierande mönster och jackor som håller dig varm. Dessutom hittar du flera stickade plagg som du kan mysa i när höstrusket drar in.

Kolla in de olika plaggen online på Zalando outlet och gör det lätt för dig själv att behålla din personliga stil vid alla väder och tillfällen.

Köp skandinavisk design från VILA till reapriser online

Hos Zalando hittar du massvis med inspiration från VILA − till ännu bättre priser! Välj mellan allt från toppar till byxor, ytterplagg och accessoarer (hårband, strumpbyxor m.m.). Här kan du dessutom hitta plagg ur den hållbara kollektionen MORE som är vänligare mot både dig och vår planet.

Gör det enklare för dig själv att upptäcka din egen personliga stil som får dig att känna dig både bekväm och snygg i det du har på dig. Skapa ett konto hos Lounge by Zalando redan idag och börja bläddra i katalogen för att hitta till just dina favoriter.