Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Brödrostar på rea

Ge ditt kök en trendig twist med våra uttrycksfulla brödrostar. Utforska en kollektion som smakfullt kombinerar funktionalitet med kreativ design. Skapa en morgonritual med stil genom att välja en brödrost som passar din personliga smak!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Funktionella brödrostar som ger ditt hem en snygg designdetalj

Hos Zalando hittar du inte bara mode och accessoarer men även en mängd heminredningsprodukter och köksredskap. Hitta billiga brödrostar i vår online outlet. För att ta del av dessa kampanjer behöver du bli medlem i Lounge by Zalando där du kan hitta brödrostar på rea med upp till 75% lägre pris jämfört med rekommenderade priser.

toasters_outlet_2_CM

Brödrost med 4 skivor eller brödrost med 2 skivor?

Brödrostar är oumbärliga köksredskap som ger oss den perfekta rostade brödskivan till frukost. Med olika inställningar för rostningsgrad kan man anpassa sin toast efter egen smak. Moderna brödrostar har även extra funktioner som upptining och bagel-rostning. Med snygg design och kompakta storlekar är brödrostar både praktiska och stilrena tillskott till köket.

Här kan du välja mellan en mängd olika alternativ på den praktiska köksprodukten. Välj bland allt från en liten brödrost med rum för 2-skivor till en större med rum för 4-skivor. Brödrostar med 2 skivor har ofta en slank och kompakt design som passar perfekt i mindre kök och utrymmen medan brödrostar med 4 skivor oftast har en mer robust konstruktion, vilket gör dem idealiska för familjer. Oavsett vilken variant man väljer, finns det en mängd olika modeller med stilrena färger och eleganta detaljer som kan komplettera köksinredningen på ett sätt som både är praktiskt och snyggt.

Ett vanligt material på brödrostar är rostfritt stål, vilket ger en modern och stilren look samtidigt som det är tåligt och enkelt att rengöra. Andra alternativ inkluderar borstat aluminium som ger en elegant och lättviktig design, och retroinspirerade brödrostar i kromat stål som ger en klassisk och tidlös estetik. Oavsett materialval, är det viktigt att materialen är värmetåliga och hållbara för att säkerställa långvarig användning.

toasters_outlet_3_CM

Snygg designdetalj till köket med liten brödrost

Brödrosten kan vara mer än bara ett praktiskt köksredskap – den kan också vara en stilfull detalj som kompletterar inredningen i köket. Olika stilar och design finns att välja mellan, från moderna och minimalistiska brödrostar i rostfritt stål till retroinspirerade modeller med färgglada detaljer. En snyggt utformad brödrost kan bli en iögonfallande accent och bidra till att skapa en enhetlig och stilfull atmosfär i köket. 

I våra kampanjer hittar du brödrostar av alla slag. Komplettera ett kök i minimalistisk inredning med en brödrost i aluminium eller i svart plast som enkelt smälter in och inte gör att köket ser för belamrat ut. Om du vill ha en härlig färgklick kan du satsa på en snygg pastellfärg i till exempel mintgrönt eller ljust rosa. Detta ger en snygg och mer individuell look till din inredning.

Om du vill ha en mer avancerad modell kan du välja en premiumprodukt som inte bara låter dig rosta brödskivorna men som ger dig en mängd olika inställningar för att hitta den perfekta rostningen. Välj bland snygga och praktiska material som gjuten metall eller aluminium och designfunktioner som liggande rostning eller stående.

Kampanjer med reapriser på snygga köksredskap

Att registrera sig och bli medlem i vår online outlet Lounge by Zalando ger dig tillgång till uppdaterade dagliga erbjudanden och kampanjer på köksredskap med upp till 75% rabatt*. Det är helt gratis och du har inte någon köpförpliktelse som medlem så du kan enkelt bläddra igenom sortimentet utan stress.