Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

KARL LAGERFELD på rea

Karl Lagerfeld är synonymt med stil och elegans. Upptäck en värld av ikoniska kläder och accessoarer som speglar Lagerfelds ikoniska vision. Upptäck din signaturstil idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Karl Lagerfeld outlet hos Lounge by Zalando

Karl Lagerfeld är en av de mest ikoniska modeskaparna i världen och har ett långt CV som designer. Här hittar du produkter från hans eget märke med samma namn, Karl Lagerfeld är synonymt med både Paris och chic-stil och detta är något som går igen i hans egna kreationer. Gå med i Lounge by Zalando för att få tillgång till exklusiva erbjudanden med outlet-priser på över 2 500 varumärken.

karl_lagerfeld_outlet_2_CM

Karl Lagerfeld: rea på parisiskt mode

Med rea på produkter från Karl Lagerfelds egna märke kan du fynda de allra senaste trenderna till outlet-priser. Karl Lagerfeld är känd för att blanda chic parisisk stil med en nypa attityd och rock-n-roll. Här hittar du ett stort sortiment av allt från kläder och skor till väskor och accessoarer.

Den internationella modeskaparen föddes i Tyskland men spenderade större delen av sitt yrkesverksamma liv i Frankrike. Här blev han tidigt anställd av Pierre Balmain och gick vidare till att arbeta för modehus som Chloé och Valentino. Mest känd är han kanske för sina långa karriär som designer för Chanel.

Med ett så pass imponerande CV är det inte konstigt att hans egna modehus gjorde stor succé när det lanserades i mitten av 80-talet. Idag känns stilen lätt igen på sin avslappnade och chica look som har en lätt och ledig känsla samtidigt som den är trendig.

karl_lagerfeld_outlet_3_CM

Outlet-priser på allt från kläder till accessoarer

Hos Karl Lagerfeld hittar du snygga basplagg med hög modekänsla. Varumärket har ett stort sortiment av t-shirts i sköna material och med den omisskännliga Karl Lagerfeld-ikonen i olika tappningar. Matcha en av dessa t-shirts med avslappnade jeans för en enkel model off duty-stil. Här hittar du även mer uppklädda plagg som stilrena kostymer med en maskulin stil för tuff attityd. Högkvalitativa material gör att både vardagliga kläder såväl som mer dressade alternativ känns lyxiga. I Karl Lagerfelds kollektioner hittar du även en mängd skor och accessoarer. Matcha din avslappnade look med ett par fräscha helvita sneakers för en bekväm och cool stil. Du hittar även uppklädda stilettklackar, perfekta att matcha med jeans och t-shirt för en ledig stil till utekvällen. Bland varumärkets accessoarer hittar du bland annat de ikoniska skinnhandskarna som modeskaparen var känd för att alltid bära. Matcha ett par fingerlösa handskar med skinnjacka och tighta jeans för en rockig stil. Du hittar även snygga kepsar och funktionella totebags och shoppingväskor för att hålla stilen även när du behöver få med dig mycket packning. I kollektionen finns även snyggare skinnväskor både för vardagsanvändning och utekvällar. Matcha till exempel en snygg kuvertväska till en knälång klänning för en mer högtidlig look, eller satsa på en axelremsväska med rymliga fack för att få med dig packningen till kontoret.

Lounge by Zalando: medlemserbjudanden för prisvärd shopping

För att höja din shoppingupplevelse kan du gå med i vår medlemsklubb Lounge by Zalando där du får tillgång till både de allra senaste kollektionerna samt exklusiva rabatter och erbjudanden. Här är några av de förmåner du får:

  • Skapa enkelt ett gratis konto med din mejladress och få tillgång till spännande kampanjer.
  • Få dagliga erbjudanden med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset.
  • Få upp till 31 dagars öppet köp och helt gratis retur för att kunna prova olika storlekar hemma i lugnt och ro.
  • Få tillgång till reor på plagg från mer än 2 500 av de populäraste varumärkena.