Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Esprit på rea

Esprit, för en tidlös och sofistikerad stil. Utforska vårt sortiment av eleganta kläder och accessoarer som passar alla tillfällen. Uppdatera din garderob med Esprit idag och hitta din perfekta look.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Esprit-outlet med exceptionella priser hos Lounge by Zalando

Är du en av alla dem som älskar Esprits kläder och som aldrig missar chansen att fynda ett av deras plagg? Då ska du definitivt gå med i vår medlemoutlet, där du hittar kläder och accessoarer från Esprit till nedsatta priser, ibland så mycket som med hela 75%* av orginalpriset. Registrera dig redan idag och få ditt första personliga rea-erbjudande, direkt till din inkorg!

esprit_outlet_2_CM

Botanisera i vår online outlet och fynda varor på rea från Esprit

Idag är det svårt att föreställa sig att att Esprits makalösa framgångssaga började med försäljning i en anspråkslös volkswagenbuss i San Francisco. Esprit har behållit en del av sin bohemiska stil, samtidigt som de utvecklas till ett väletablerat modemärke som är ett av de största i sin priskategori. Trots att den romantiska boho chic-stilen återkommer i flera av deras kollektioner, kan även den som älskar en preppy stil hitta passande plagg såsom piketröjor, dräkter och blazers, främst i deras lyxiga kategori Esprit Collection.

Vi måste förstås också nämna några ord om utbudet av accessoarer. Det är inte bara kläderna som gör kvinnan och mannen. Minst lika viktigt är det med tillhörande attribut och accessoarer som fulländar outfiten och sätter stilen för dagen. Med deras väskor, scarves och huvudbonader är det lätt att skapa just detta, varesig du har representation för jobbet eller ska på en fest på kvällen. Gemensamt för alla ovanstående kategorier är att de håller exceptionell kvalitet, till väldigt bra priser. I vår outlet hittar du dessutom dem till ännu bättre priser än vanligt.

Esprit är troget sina rötter och värnar om natur och miljö lika mycket som grundarna en gång gjorde, när de startade sin småskaliga klädproduktion i Kalifornien. Idag består en betydande del av kollektionerna av återvunnet material. Esprit håller genomgående en stor transparens i organisationen, så att vi som konsumenter ska kunna se att de verkligen håller vad de lovar. Att vi på Lounge by Zalando kan erbjuda våra medlemmar Esprits kollektioner till fina reapriser, känns förstås extra roligt.

Skjortor för en elegant look på jobbet

En spännande aspekt på utbudet av skjortor är definitivt att du kan köpa plagg för fest, vardag och jobb, från ett och samma varumärke. För den som behöver striktare plagg att använda i olika sammanhang, saknas ingenting. Här finns väldigt snygga skjortor, perfekta till en dräkt eller ett par kostymbyxor. Även bland herrplaggen finns det gott om lämpliga skjortor, passande för kostym eller en elegant, casual look på jobbet. Skjortorna finns med många olika typer av kragar och du kan hitta skjortor med ståkrage likväl som diskreta, traditionella skjortkragar.

Blusar för romantikern

Blusarna har ofta ett anslag av romantik som tack vare broderier och figurvänliga snitt, gör att användaren alltid känner sig riktigt fin. De har genom decennierna utvecklats till verkliga proffs på boho-stilen som passar att kombinera med så mycket. Kläderna från varumärket är definitivt ett sätt att uttrycka sig för den som vill signalera glädje och romantik, men som trots det aldrig vill kompromissa med elegansen.

Är du en jeanstjej hittar du gott om snygga, härliga blusar för en avslappnad sommarlook. Men även du som gillar striktare klädsel, kan skapa fina kontraster i outfiten genom att kombinera dina kostymbyxor med en mer uttrycksfull blus. Variationsmöjligheterna är helt enkelt i stort sett oändliga när det gäller bluskollektionerna.

esprit_outlet_3_CM

Jackor och blazers som sätter stilen

Som inledningsvis nämndes kan den som verkligen vill, klä sig plagg från Esprit vid alla tillfällen. Detsamma gäller årstid. I vårt skandinaviska, skiftande klimat är det viktigt att kunna klä sig efter väder och det behövs alltid flera uppsättningar ytterplagg i garderoben. Här finns kollektioner med sommarjackor och blazers som passar perfekt för en avslappnad, men uppklädd look, i kombination med exempelvis loafers och jeans.

För den som älskar den rockiga stilen men har hakat på de senaste årens vegantrend, finns också supersnygga jackor i skinnimitation som är just helt veganska. Även det är ett tecken på att de tar sitt miljöengagemang på allvar och finns för alla kunder som vill värna om natur och miljö. Vinterjackorna och kapporna är tillverkade med den innovativa 3M Thinsulate-teknologin, vilket borgar för att jackorna är både vind- och vattentäta. De tjockt vadderade varianterna håller oss dessutom varma när termometern sjunker rejält under vintermånaderna.

Handla de senaste kollektionerna från internationella klädmärken på rea

Hos oss på Lounge by Zalando outlet hittar du prisvärda varumärken för hela familjen, likväl som globala lyxmärken för alla inbitna modelejon. Våra medlemmar får exklusiva erbjudande som inte går att hitta någon annanstans och här har du verkligen chans att klicka hem din drömväska till ett lika drömmigt pris. Genom att registrera dig här på sidan, får du personliga tips och erbjudanden, direkt i din inkorg. Givetvis är det gratis att registrera sig.