Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

New Balance på rea

Träna med stil och innovation. Upptäck New Balance träningsskor or kläder som optimerar din prestation. New Balance kombinerar teknik och stil för en unik träningsupplevelse - Utforska vårt sortiment och ta din träning till nästa nivå.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Innovativa steg med New Balance på rea-priser

Med New Balance skor får du innovativ teknik, högkvalitativa material och funktionell design. Varumärket har gjort sig känt för sina stabiliserande sulor som gör stegen säkra och extra energifulla. Gå med i medlemsklubben Lounge by Zalando för att få tillgång till ett stort utbud av varumärken till outlet-priser. Det är helt gratis att bli medlem och du får en mängd förmåner som gratis retur, öppet köp i 31 dagar samt upp till 75% rea jämfört med det rekommenderade cirkapriset.

new_balance_outlet_2_CM

Rea på träningsskor från New Balance

Som medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till träningsskor till outlet-priser. Passa på att fynda de mest funktionella skorna för att optimera din träning och få ut så mycket som möjligt av dina träningspass.

Det amerikanska varumärket New Balance har en lång historia av att skapa skor och sulor av hög kvalitet. Varumärket grundades under tidigt 1900-tal för att skapa innersulor som gav bättre stöd och stabilitet. Detta påverkar hela kroppen då rätt steg skonar både hållning och leder. Från att skapa inläggssulor började New Balance på 40-talet även designa träningsskor med samma innovativa teknik som sina sulor. Under åren har varumärket fortsatt att uppdatera sina produkter allteftersom nya material och ny teknologi tas fram.

Grundläggande i designen av New Balance-skor är fokus på användningen och på att stödja hela kroppen genom att skapa rätt skor. Här hittar du därför både skor för vardagsanvändning och skor som är anpassade specifikt efter olika sporter. Bland annat hittar du både olika modeller på löparskor såväl som vandringsskor och vardagssneakers.

Outlet-priser på New Balance stabiliserande skor

Med rea på funktionella och högteknologiska träningsskor kan du ta din träning till nästa nivå. Här hittar du skor som ger dig säkra steg under löparrundorna, oavsett om det är terräng eller löpband som gäller. Med flexibla yttersidor som följer med i skornas rörelser får du snabba och följsamma steg medan greppande gummisulor ger dig bra markkontakt även på ojämna ytor. För löpning hittar du lättare skor med omslutande passform på skornas ovandel medan vandringsskor kommer med stelare och mer skyddande material för en stabilare funktion.

new_balance_outlet_3_CM

Med New Balance får du inte bara skor för att optimera träningen, men även skor som passar utmärkt att använda till vardags. När du är på fötterna under långa dagar gör skorna all skillnad för din komfort. Med rätt skor är det inte bara fötterna som skonas, du tar även hand om resten av kroppen. Både rygg och leder är otroligt beroende av dina fötter och dina skor för sin hälsa.

Matcha ett par fräscha vita sneakers med vardagskläderna för en fräsch och ren look, eller satsa på ett par träningsskor i härliga färgkombinationer. Här hittar du klassiska silhuetter med den igenkänningsbara N-loggan på skornas sida.

Exklusiva erbjudanden på New Balance hos Lounge by Zalando

Gå med som medlem i Lounge by Zalando för att få tillgång till exklusiva erbjudanden på träningsskor där du kan fynda produkter med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset. Lounge by Zalando är en auktoritet när det kommer till mode och här får du tillgång till ett stort utbud av varumärken och designers till bra priser. Som medlem får du inte bara tillgång till dagliga erbjudanden men även utvalda trender för att vara först med det allra senaste. Här är några av de förmåner du får som medlem:

  • Tillgång till rea på mer än 2 500 av de populäraste varumärkena – fynda nya och gamla favoriter.
  • Det är helt gratis att skapa ett konto och du registrerar dig enkelt med din e-postadress.
  • Prova hemma i lugn och ro med gratis returfrakt och 31 dagars öppet köp.
  • Få tillgång till dagliga erbjudanden på