Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Pilgrim på rea

Pilgrim - Din stilsäkra partner för smycken och accessoarer. Utforska vårt sortiment av smycken och accessoarer som är designade för att komplettera din personliga stil. Hitta dina favoriter idag och låt dig inspireras av Pilgrims tidlösa design.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Pilgrim: danska smycken av hög kvalitet

Pilgrim är det danska smyckesmärket med filosofin satt efter namnet att alltid utvecklas till den bästa versionen av sig själv, en resenär i själ och hjärta. Pilgrim smycken såldes först på festivaler och är idag ett internationellt varumärke som blivit känt för dess skandinaviska design när det gäller smycken, glasögon och klockor.

Hos Lounge by Zalando får du tillgång till olika medlemsreor där du kan smycken och accessoarer på rea.

pilgrim_outlet_2_CM

Pilgrim smycken är alltid tillverkade i hög kvalitet då varje liten nyans och detalj ses över när de skapas. När det kommer till halsband hittar du allt från guld-, silver- till roseguldpläterade. Oftast brukar man ha en favorit som man föredrar om inte så är det aldrig försent att blanda efter humör. För en mer klassisk look brukar en enklare kedja, pärlhalsband eller tidlöst PIlgrim halsband vara ett säkert kort. För en tuffare look är ett större halsband att föredra gärna pansarlänkar eller Curb Chains som Pilgrim även hänvisar det till. Lek gärna runt med olika längder och tjocklekar för att skapa din unika look.

Pilgrims smycken och accessoarer för en unik stil

Pilgrims ringar är även de guld-, silver- eller roseguldpläterade och kommer dessutom med (eller utan) stenar, pärlor och kristaller. Om du önskar att skaffa en mer cool look är en större ring att föredra. För en mer klassisk look är en tunnare ring att föredra, kanske med en fin pärla eller sten. Matcha och mixa gärna de olika ringarna på flera fingrar för en unik stil. Pilgrims ringar är dessutom fria från bly och nickel.

Pilgrims klockor kommer också i guld-, silver, roseguldpläterad eller i annat material för fler alternativ. En klocka är inte bara praktisk men fungerar även som en snygg accessoar. Pilgrims klockor har ett urverk skapat i japanska kvarts och mineralglas, dessutom är de nickelfria. Förutom en snygg klocka är ett par solglasögon en snygg detalj till din outfit. Pilgrims solglasögon kommer med UVA/ UVB-skydd och är CE-godkända. Linserna har UV400 skydd så att dina ögon är skyddade från farliga strålar.

pilgrim_outlet_3_CM

Förutom solglasögon finns även Pilgrim-glasögon som är en snygg detalj när solen gått ner och du fortfarande vill ha den coola looken som solglasögon ger. Ibland kan du välja ett par glasögon med styrka och ibland utan beroende på vad som erbjuds och självklart vad dina behov är. Glasögonen och solglasögonen kommer i olika modeller och design och du väljer helt själv vilka som passar dig bäst.

Gå med nu och få upp till 75%* rea på ordinarie cirkapris

Om du älskar Pilgrim eller andra välkända varumärken för den delen kan du med fördel gå med i vår online outlet Lounge by Zalando för att ta del av en exklusiv outlet. För att ta del av vår outlet blir du enkelt medlem genom ett av alternativen på vår hemsida. När du registrerat dig får du tillgång till en rea med upp till 75% rabatt (jämfört med rekommenderat cirkapris). Användaren måste först logga in/ registrera sig för att se erbjudanden och kampanjer

  • Att bli medlem i Lounge by Zalando är kostnadsfritt och ger dig tillgång till smycken på rea
  • Få tillgång till rabatt på upp till 75%* på smycken från en mängd olika varumärken
  • Du får alltid fria returer så att du kan prova ut dina Pilgrim-smycken i lugn och ro

Registrera dig för medlemskap hos Lounge by Zalando!