Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Ray-Ban på rea

Ray Ban – Tidlös och stilsäker solskydd för dig som vill sticka ut. Från ikoniska Aviator till trendiga Wayfarer, vi har allt. Utforska nu och hitta ditt perfekta par solglasögon. Shoppa nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck Ray-Bans universum av solglasögon hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando kan du shoppa snygga solglasögon ur Ray-Bans tidlösa kollektion. De exceptionellt låga priserna gör att du inte behöver nöja dig med ett enda par, utan kan köpa dig flera stycken att alternera mellan. Det och mycket mer får du tillgång till, om du registrerar dig hos Lounge by Zalando. Så missa inte tillfället och logga in redan idag!

rayban_outlet_2_CM

Ray-Bans ikoniska glasögonmodeller Hos Lounge by Zalando

För en sann Ray-Ban-entusiast är det ikoniska varumärket inte bara solglasögon, utan en uttrycksform. När James Dean använde solglasögonen Wayfarer i filmen “Rebel without a cause”, placerade sig Wayfarer för evigt in i modehistorien och populärkulturen. Om du registrerar dig som medlem hos Lounge by Zalando, kan du hitta Ray-Bans med rabatter på upp till 75%*. Sortimentet ökar hela tiden och vi har även andra, exklusiva glasögonmärken i vår exklusiva outlet.

Komplettera din outfit med Ray-Bans från vår medlems-outlet

Oavsett om din stil är sportig och preppy eller glamoröst rockig, finns det ett par Ray-Bans för dig. De har flera omisskännliga modeller, vilka med sin ikoniska status är lika populära som när de först lanserades, för många decennier sedan.

Men Ray-Bans designers har inte stannat där, utan utvecklar och utökar ständigt sitt sortiment med djärva och inspirerande solglasögon som kompletterar olika stiluttryck. Missionen är enligt dem själva, att komplettera kundernas individuella stil, så att de kan framhäva sin unika personlighet och sitt sanna jag.

Och vi är benägna att påstå att de verkligen lyckats med det! De innovativa, nydesignade solglasögonen inspirerar verkligen till kreativitet, när det gäller klädstil och uttryck i övrigt. Det är alltid lika spännande att ta del av nyheterna de lanserar varje säsong. Är du dessutom medlem i vår klubb, får du även fina rabatter på de nya kollektionerna.

rayban_outlet_3_CM

Klassikerna Wayfarer och Aviator

Innan vi fördjupar oss i de nya modellerna, ska vi titta närmare på ett par av deras sanna klassiker. Aviator är pilotglasögonen som först designades för det amerikanska försvaret och som sedan spred sig vidare, för att bli den trendiga accessoar den är idag. För alla som älskar pilotmodeller på solglasögon, är förstås ett par Aviators ett måste.

Originalmodellen designades med ett rökfärgat glas och det är en variant som fortfarande finns att köpa. Varumärket har dock lagt ner mycket kreativ kraft och designkunskap på att göra en hel uppsjö varianter av originalmodellen. Idag kan du hitta Aviator i många olika färger på bågarna och glasen. Du kan dessutom få dem som traditionella glasögonbågar, med din egen styrka på glasen.

Tidlösa klassiker och spännande nytolkningar av arkiverade Ray-Ban-modeller

I sammanhanget måste förstås också klassikern Wayfarer nämnas. Modellen hör till Ray-Bans mest populära solglasögon och har sann kultstatus. Wayfarer fortsätter än idag att bäras än idag av musiker, artister och andra kreatörer som vill uttrycka sin frihetsälskande attityd för omvärlden. Idag finns Wayfarer i ett stort antal färgkombinationer och linser att välja mellan. Det gör förstås att du ännu mer specifikt kan uttrycka dig och komplettera din personliga stil, med ett par Wayfarer i ovanlig färg.

Men det finns ingen anledning att tro att företaget har stagnerat och nöjer sig med att nyproducera gamla klassiker. De är i ständig rörelse framåt och lanserar regelbundet nya, spännande modeller. Deras senaste projekt är den inspirerande serien Icons. Här har företaget gjort nytolkningar på klassikerna. En ny gren av Wayfarer-släktet har sett dagens ljus och med sina djärva formgivning och urbana stil, är modellerna ändå något helt nytt och unikt.

Företaget har också plockat fram gamla, arkiverade modeller som inte producerats på decennier och gjort nya varianter av dem. De här nytolkningarna etablerar definitivt företagets ikoniska status inom både gatumode och glamoröst jetsetliv. Serien är helt enkelt en kreativ glasögonkollektion att låta sig inspireras av!

Solglasögon från Ray-Ban med polariserande glas

Samtliga solglasögonmodeller hos Ray-Ban kan också fås med polariserande glas. Det är en typ av linser, vilka stänger ute allt bländande sken som är obekvämt för ögat. Det ger förbättrad kontrast och klarhet, vilket gör att du ser väldigt bra, trots att glasen är tonade. Naturligtvis har även dessa 100-procentigt UVA- och UVB-skydd som skyddar ögonen mot solens skadliga strålar.

Ray-Bans solglasögon i dam- och herrmodell hos Lounge by Zalando

Flera av deras modeller är givetvis unisex och kan användas av kvinnor, likväl som män. Men det finns också utpräglade dam- och herrmodeller. Den överdimensionerade och eleganta dambågen Jackie Ohh, ger definitivt en touch av glamour till alla typer av klädstilar. Bågen finns i sofistikerat svart, men även i flera andra, spännande färgkombinationer.

Populära herrmodeller är retrobågar som Nomads och Clubmaster. Givetvis är även pilotglasögonen Aviator väldigt uppskattade av manliga köpare, även om den också flitigt säljs på damavdelningen. I den nya Icons-serien är Vagabond och Powderhorn två bästsäljare.

På Lounge by Zalando kan du ta en närmare titt på vår Ray-Ban-online outlet och hitta klassikerna till kraftigt nedsatta priser. Om du vill variera dig med andra märken, har vi flera andra märken i lyxkategorin. Gemensamt för alla varumärken hos oss, är att de är kraftigt nedsatta i pris. Här kan du köpa exklusiva produkter, till priser som är svåra att hitta någon annanstans.

Genom att enkelt registrera dig på vår hemsida, får du tillgång till vår outlet och alla dess fynd. Naturligtvis fyller vi ständigt på utbudet och när vi tror att det kommer in något som tilltalar dig extra mycket, skickar vi dig ett e-postmeddelande med de goda nyheterna.