Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Eton på rea

Eton - Kläder för den moderna gentlemannen. Upptäck vår stilrena kollektion av skjortor, kostymer och accessoarer. Shoppa nu och hitta din perfekta look!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Välklädd och sofistikerad stil med Eton 

Modemärket Eton har gjort sig kända för sina skjortor som uppgraderar varje garderob till nästa nivå. Här hittar du mode med hög stilkänsla och en mogen och sofistikerad stil. Som medlem i Lounge by Zalando kan du hitta rabatterade priser på en mängd modemärken och designerkläder i dagliga erbjudanden och flashreor.

eton_outlet_2_CM

Eton skjortor för garderobens snyggaste plagg

Varumärket har blivit synonymt med välsydda skjortor, därför har det blivit det självklara valet för många när det kommer till skjortköp. Vare sig det gäller finare tillfällen, kontorskläder eller en avslappnad och ledig look är skjortan från Eton svaret. Du hittar en mängd olika modeller som passar för olika tillställningar och som oavsett tillfälle ger dig en snygg och välklädd look.

Etons skjortor är gjorda av högkvalitativa material och kommer i en mängd olika modeller. Här hittar du till exempel snygga kostymskjortor perfekta att matcha till kontorets kostym. Välj bland passformer som slim fit, contemporary fit, eller varumärkets rakare signaturmodell. Du hittar även snygga skjortor som är perfekta att matcha med kostymbyxor eller snyggare jeans för en snygg look för mer avslappnade jobbdagar.

Även för mer festliga tillfällen hittar du perfekta skjortor i kollektionen. Satsa på en snyggt mönstrad skjorta till utekvällen eller en krispigt vit skjorta till bröllopskostymen. Dom mest klassiska skjortorna kommer oftast i sköna bomullsmaterial men du hittar även exklusiva modeller i siden för extra elegans. Om du däremot vill ha en mer avslappnad skjort-stil kan du välja en oversizad manchesterskjorta eller en snygg skjorta i denimmaterial för en cool och ledig stil.

eton_outlet_3_CM

Eton rea på plagg och accessoarer

Här hittar du inte bara de populära skjortorna utan även andra funktionella plagg för en välklädd stil. Matcha till exempel varumärkets snygga bas T-shirt med en kavaj och jeans för en avslappnad look som samtidigt håller hög kvalitet. Eller varför inte en vit t-shirt att matcha med svarta jeans och skinnjacka samtidigt som det är ett av de mest användbara plaggen du kan ha i din garderob.

Varumärket har även flera accessoarer och tillbehör som höjer din look. Bland annat hittar du både slipsar och flugor i kollektionen. Flugan passar bra för finare tillfällen, men kan även användas till kostym till vardags för en trendig och lekfull stil. Du hittar flugor både i klassiskt svart och i snygga mönster och färger. Även slipsar från varumärket håller hög kvalitet och är perfekta att matcha med din skjorta för att ta looken till nästa nivå.

I kollektionen hittar du även ficknäsduken, en detalj som kan göra all skillnad för din look och visa att du tänkt på även de minsta detaljerna. Varumärket har även flera värmande men stilfulla halsdukar som gör att du håller stilen även under de kallare delarna av året.

Få tillgång till flashreor hos Lounge by Zalando

Som medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till upp till 75% lägre priser jämfört med rekommenderat detaljhandelspris i tillfälliga flashreor som uppdateras dagligen. Andra medlemsförmåner är gratis retur samt tillgång till mängder av varumärken på rea.