Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Alpha Industries på rea

Alpha Industries - stil och kvalitet för modemedvetna. Utforska vårt sortiment av trendiga jackor, tröjor och accessoarer. Skapa din egen stil och låt Alpha Industries vara din följeslagare genom livets äventyr.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Urbant mode från Alpha Industries

Det brittiska varumärket Alpha Industries är känt för sin urbana stil och lediga look som gör att du alltid ser trendig ut men utan att försöka. Hos Lounge by Zalando får du tillgång till exklusiva flashsales där du kan hitta trendiga kläder till exklusivt rabatterade priser. Shoppa online och lägg till coola plagg till din garderob för reapriser.

alphaindustries_outlet_2_CM

Alpha Industries jackor för snygg brittisk stil

Lägg till ordentligt med attityd och kaxighet i din garderob med en Alpha industries jacka. Varumärket har blivit mycket populärt för sina coola jackor som lätt kan stylas med resten av dina kläder. Här hittar du både svalare jackor för vår och höst samt varma fodrade jackor till vintersäsongen.

Varumärket har framför allt blivit populära för sina jackor i bombermodell. Bomberjackan är en klassiker som alltid känns cool och har en riktigt skön retrokänsla. Varumärkets signaturjacka i bombermodell finns fortfarande kvar som grund i kollektionerna, men du kan även hitta en mängd olika varianter på denna jacka. Välj bland bomberjackor i nylonmaterial eller skinn. Matcha med svarta jeans och vit t-shirt för en ledig men cool look. För extra värme kan du lätt få plats med en hoodie eller tjocktröja under jackan tack vare modellens rymliga passform.

Bland Alpha Industries jackor hittar du även fodrade vinterjackor som håller dig riktigt varm under de kallare månaderna av året. Med långa modeller som går ner nedanför höfterna håller du kvar värmen i kroppen medan coola sportiga snitt gör att du håller stilen även i vinterkylan. Höga kragar och varma huvor ger dig en funktionell jacka som gör att du slipper hålla reda på halsdukar och mössor.

Reapriser på snyggt brittiskt mode

Bland varumärkets kollektioner hittar du snygga plagg som är perfekta som bas i din garderob. Varumärket blev kända för sin bomberjacka men är idag populära för en mängd olika plagg. Här hittar du tillexempel perfekta bas t-shirts i en mängd olika färger och mönster. Med hög kvalitet får du både skön känsla när du bär tröjorna men även plagg som håller.

Matcha din t-shirt med Alpha Industries Cargo-byxor, tveklöst ett av de mest coola snitten på byxor. Med sköna grövre tyger och smarta fickor får du både en funktionell byxa och ett plagg som ger dig den där avslappnade men coola stilen som är så svår att få till.

Du hittar även accessoarer och tillbehör bland kollektionerna. Välj till exempel en klassisk keps för pricken över i:et till din look, eller satsa på en trendig bucket hatt för att en avslappnad stil som känns helt rätt i tiden och lyfter hela din stil.

Få tillgång till exklusiva erbjudanden hos Lounge by Zalando

Genom att gå med i Lounge by Zalando får du tillgång till dagliga flashsales på en mängd olika designerkläder. Att gå med i Lounge by Zalando är enkelt och helt gratis men ger dig tillgång till priser på mode som har upp till 75% lägre priser jämfört med rekommenderat detaljhandelpris. Shoppa enkelt på nätet med fria returer och byten.