Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Mads Nørgaard på rea

Mads Nørgaard - för dig som älskar stilfulla kläder och trendiga livsstilsprodukter. Upptäck vårt unika sortiment av snygga kläder och accessoarer som passar perfekt för alla tillfällen. Utforska idag och hitta din perfekta stil.

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Kollektioner från Mads Nørgaard till kraftigt nedsatta priser

I vår Mads Nørgaard outlet lanserar vi regelbundet kläder, väskor och accessoarer från det danska, innovativa modemärket. Alltid till exceptionellt låga priser! Vill du också ha exklusiv tillgång till våra mest populära, skandinaviska och internationella modemärken? Registrera dig som klubbmedlem hos oss redan idag.

mads_norgaard_outlet_2_CM

Eleganta plagg i skandinavisk design från Mads Nørgaard-outlet

I Mads Nørgaards sortiment hittar du nyckelplagg som du garanterat kommer att återvända till, säsong efter säsong. Dessa kan du kombinera med märkets kreativa och spännande plagg som speglar både din personlighet och attityd till livet.

Hos Lounge by Zalando online erbjuder vi våra medlemmar Mads Nørgaards unika kollektioner på rea, ibland med så mycket som upp till 75%*. Så missa inte chansen att bli medlem med en enkel registrering här på sidan.

Klänningar – alltid i centrum Mads Nørgaards kollektioner

Formgivaren Mads Nørgaard har hela sitt vuxna liv haft ett genuint intresse för mode som ett uttryck för individualism och frihet. Det är även nyckelorden i hans varumärke, där nya trender blandas med stilrena klassiker. När det gäller klänningar satsar Mads Nørgaards på ett brett utbud. De vill att så många ska hitta en passande klänning, oavsett stil och tillfälle. Här hittar du enfärgade cocktail- och festklänningar med eleganta draperingar. Men du hittar också klänningar i mer utmanande stilar som blandar både material och färg och som definitivt skapar nya insikter om hur en klänning kan se ut. Funktion och passform glöms dock aldrig bort, varesig det gäller de eleganta festplaggen eller de mer expressiva klänningarna.

Vissa av modemärkets unika tygmönster hittar du garanterat inte någon annanstans. Dessa bidrar till att skapa just det där unika utseendet på plaggen som är signifikant för Mads Nørgaards vision: att skapa kläder för den självständiga och jämställda kvinnan. Därför har klänningsutbudet verkligen mycket att erbjuda alla som älskar att laborera med olika outfits och ändra stil efter humör och tillfälle.

Skjortor och blusar för lediga dagar och jobbmöten

Mads Nørgaards kollektion med blusar blir aldrig överdrivet romantiska, inte ens om de är i skirt tyg med småblommigt mönster. Här balanserar man skickligt på linjen mellan det romantiskt ljuva och det minimalistiskt Skandinaviska uttrycket. Det gör att deras blusar även passar dem som har en androgyn stil och som inte gillar onödiga detaljer.

Föredrar du mer dramatiska plagg? Inte heller här lämnar varumärket sina kunder i sticket. Mörka, mustiga färger och mönster bildar basen för de blusar som tillför det mer uttrycksfulla inslaget i kollektionerna. De här plaggen passar lika bra till en snygg kjol som till vardags, med ett par jeans och bekväma boots.

mads_norgaard_outlet_3_CM

Damskjortorna är essentiella för Mads Nørgaards kollektioner. Här presenteras kontinuerligt nya plagg och utbudet är generöst. Spännande skjortor med kråsliknande kragar blandas med längre modeler med ståkrage. Hela utbudet är perfekt att kombinera med kostymdräkten för en striktare look på jobbet, likväl som för en mer avslappnad stil med en blazer eller plisserad kjol.

Byxor som är moderiktiga säsong efter säsong

Den som en gång börjat använda Mads Nørgaards tights och sweatpants brukar inte vilja ha något annat märke. Deras mjuka fritidsplagg ger optimal komfort och rörelsefrihet, men gör aldrig avkall på snygg design och stil. Den här delen av utbudet är en av de mest omtyckta och det är lätt att förstå varför. I en kategori av plagg som ofta är aningen enahanda och intetsägande, bidrar modemärket med sköna byxor i intressanta modeller och mönster som uttrycker vem du är.

De flesta som känner till varumärket blir inte förvånade över att utbudet med kostymbyxor och byxmodeller i elegantare snitt, är relativt omfattande. Här är modellerna enkla och stilrena och mycket lätta att kombinera med en uppklädd look för arbetet eller andra tillfällen, när representation är viktigt. Kort och gott, i Mads Nørgaards byxkollektioner hittar du helt enkelt allt! Hos oss på Lounge by Zalando, kan du dessutom köpa dem till oslagbart låga priser.

Uttrycksfulla väskor och accessoarer som komplement till stilrena plagg

I väskutbudet hittas å andra sidan inte mycket av det klassiska och skandinaviskt stilrena. Här är det uttrycksfulla kollektioner som gäller. Textilkassar och magväskor, varieras med ryggsäckar och mindre handväskor med många fack och fickor. Varumärket älskar att leka med materialkombinationer och du hittar exempelvis handväskor i ren ull!

Funktionella typer av väskor som exempelvis iPadfodral, har de också i sortimentet. Materialet består av fodrad och återvunnen polyester och utanpå finns det gott om mindre fickor och hållare för pennor. Den här delen av utbudet passar perfekt att kombinera med varumärkets mer strikta plagg, för att på så sätt skapa intressanta kontraster och personliga uttryck.

I utbudet av mössor tar Mads Nørgaard steget tillbaka till det mer sparsmakade igen och här finns enkla sotarmössor och toppluvor som kompletterar ytterplaggen. De har för övrigt ett brett utbud av olika accessoarer, bland annat vattenflaskor, scarves och halsdukar.

Hos oss på Lounge by Zalando erbjuder vi våra medlemmar exklusiv tillgång till Mads Nørgaards outlet online. När du registrerar dig som medlem här på sidan, blir du en av dem som får förmånen att köpa alla våra designerplagg till nedsatta priser. Du får dessutom personligt utvalda tips som vi tror att passar dig extra bra. Direkt till din inkorg! Så missa inte chansen att gå med i vår kundklubb redan idag, så får du ditt första erbjudande inom några minuter.