Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Bally på rea

Med ett par Bally-skor på fötterna ger du inte bara ett stilfullt intryck, du får också en sko som andas kvalitet och hantverksskicklighet in i minsta detalj. Upptäck detta ikoniska varumärke och höj din stil med ett nytt par eller två.  

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp Bally-skor till riktigt bra priser

Hos oss på Lounge by Zalando kan du hitta Bally-skor till riktigt bra priser om du tecknar upp sig för medlemskap på vår online-outlet. Vi ger dig exklusiva erbjudanden där du kan hitta dina favoritskor, favoritplagg och accessoarer till förmånliga priser med upp till 75%* rabatt. Vi presenterar dagligen nya erbjudanden från de 2500 varumärken.

bally outlet 2 CM

Förälska dig i Ballys klassiska curlingkängor du också

Bally startade sin verksamhet i Schönenwerd i Schweiz 1851. I spetsen stod Carl Franz Bally som tillsammans med sin familj skapade ett banbrytande varumärke som snabbt fick internationellt erkännande. Den mest kända produkten i kollektionen är Ballys klassiska curlingkängor. Den ullfodrade kängan Guard är en riktigt varm och skön vintersko som är ett måste i garderoben om du både vill hålla stilen och slippa frysa. Kängan ger en känsla av lyx och är gjorda av naturmaterial av högsta klass, som rågummi, fårskinn och mocka. 

Sköter du de rätt kommer dina curlingkängor att hålla i många år. Blir skona för fuktiga så slits de snabbare. Om du går i dina Bally-kängor dagligen är det viktigt att du försäkrar dig om att mockan och fårskinnet torkar upp ordentligt innan du använder skon igen. En bra idé är därför att låta kängorna vila minst en dag mellan användningarna. Detta kan du lösa genom att ha flera par i garderoben eller växla mellan olika modeller för olika dagar. Se också till att hålla skorna rena med en skoborste innan smutsen hinner sätta sig. En bra impregneringsspray är också något vi rekomenderar. Några skoblock behövs dock inte då materialet i sig självt är bra på att hålla formen.

bally outlet 3 CM

Upptäck sköna skor av alla modeller

Även om curlingkängan är Ballys kändaste modell har de idag ett brett utbud av både dam- och herrskor. I sortimentet kan du hitta allt ifrån trendiga sneakers och finskor till loafers och tofflor, allt med samma lyxiga känsla och höga kvalitét som märket från början gjort sig kända för.  En klassisk herrsko hittar du i modellen Scribe, designade i samband med att varumärket firade 100 år 1951. Modellen är än idag handgjord och finns i flera utföranden, som exempelvis Oxford-skor, boots och loafers. Med tanke på det gedigna hantverket andas modellen lyx och gör sig därför riktigt bra till festligare sammankomster. 

När det gäller damskor erbjuder Bally samma lyxiga känsla. I sortimentet hittar du vackra pumps, loafers, stövlar, stövletter och boots av dammodell. Dessa gör sig perfekta både till nyårsfesten och när du vill känna dig extra fin i jobbet. 

Välj Lounge by Zalando när du vill hitta riktigt bra deals

Lounge by Zalando är online-outleten som ger dig riktigt bra priser. Utforska vårt stora utbud av dagliga deals när det kommer till mode. Genom en enkel och kostnadsfri registrering kan du spara upp till 75%* jämfört med det rekommenderade butikspriset. Du loggar sedan in med din e-postadress och det lösenord du valt för att handla till våra rea-priser. 

Du kan också göra dina köp direkt i vår app och medan du är på språng scrolla igenom exempelvis vår Ballys-rea. Redan tidigt varje morgon inleds de nya reorna, så var på hugget för att göra de bästa klippen. 

För att inte missa fantastiska erbjudanden från över 2500 andra varumärken, gå med i vår online outlet redan idag!