Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Furla på rea

Fördjupa dig i den italienska skönheten med Furla. Deras väskor, skor och solglasögon är en hyllning till italienskt hantverk och mode. Upptäck Furlas tidlösa stil till oslagbara priser.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp lyxiga Furla-väskor

Det italienska märket från staden Bologna har tillverkat lyxiga väskor samt accessoarer sedan 1927. När du köpt en Furla-väska på rea kan du kombinera den med en hatt, ett par solglasögon och stilrena skor. Precis som några av världens kändisar som setts bära det lyxiga märket finns det garanterat en väska eller accessoar som ger dig en tidlös look som kan bäras i flera år framöver.

furla_outlet_1_CM

Furla solglasögon och väskor – kraften i italienskt hantverk

Alla Furlas handväskor samt accessoarer är handgjorda i Italien och är alltid tillverkade i de finaste materialen. Företaget använder ett av Italiens bästa läder med noggrant utvalda detaljer. Du kan se hur välgjorda Furlas clutches och handväskor är på sömmarna som förvandlar varje väska till en unik produkt och som ger ett konstnärligt uttryck. 

Från att ha varit ett lyxigare märke enbart fokuserat på väskor hittar du nu även stilrena skor tillverkade i högkvalitativt material som går bra att matcha med väskan. Förutom väskor hittar du även snygga solglasögon som gör din outfit ännu mer enhetlig. Solglasögonen kommer i flera olika modeller samt färger så att du kan hitta ett par som passar just dig. Välj allt från djurmönstrade till enklare svarta bågar. Om du vill köra på en sportigare stil kan du även passa på att köpa en snygg keps med den fina loggan synlig. För en mer uppklädd stil kan du istället bära en av alla de fina sjalarna som finns att välja mellan.

furla_outlet_2_CM

Olika Furla-väskmodeller för olika tillfällen

När du ska välja en väska som du tänkt använda ofta kan det vara en bra idé att först tänka på färg. Välj gärna en väska som matchar de flesta outfits du har i din garderob för att vara säker på att du kan använda den ofta. Du hittar väskmodeller i flera olika färger så att du kan välja en som passar dig.

En annan sak som är viktig att tänka på är att välja rätt modell. Du hittar crossbody-väskor som är en mindre väska som du enkelt kan hänga över axeln eller tvärs över kroppen, beroende på vad du föredrar. En crossbody-väska är ofta bra om du har mindre saker med dig som behöver förvaras så som din telefon, nycklar samt plånbok. En annan liten modell är top handle-väskan som du enkelt bär i handtagen. Om du har mycket saker rekommenderas däremot en totebag där du förutom dina mindre värdesaker även får plats med viktiga dokument eller böcker som kan tänkas behövas under dagens gång.

Upptäck vår outlet med skor och väskor från Furla

När du köper Furlas skor, väskor eller andra accessoarer på Lounge by Zalando kan du passa på att njuta av upp till 75% rabatt jämfört med detaljhandelspriset. Ett par tidlösa skor är ett måste i en basgarderob och får vilken outfit som helst att nå nya höjder. Välj gärna ett par svarta eller varför inte vita sneakers tillverkade i äkta kalvskinn för extra lyxig känsla. För de varmare sommardagarna passar ett par sandaler i läder bra.