Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Desigual på rea

Utforska Desiguals unika värld av färgglada kläder och accessoarer. Med rötter i Barcelona, står detta spanska märke för kärlek och individualitet i varje plagg.

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp unika Desigual-väskor samt kläder

Det spanska märket Desigual skapades i en av världens modehuvudstäder, Barcelona, 1984 av Thomas Meyer och har sedan dess kommit att bli ett omtyckt, färgglatt och unikt märke som säljs runtom i världen. Det som får märket att sticka ut från mängden är dess unika grafiska tryck, lyxiga hantverk samt coola detaljer.

desigual outlet 2 CM

Skapa en personlig look i en färgglad Desigual-klänning

Desigual står för kärleken och är inte rädda för att sprida den genom deras kläder. En färgglad Desigual-klänning kan få vem som helst att skina upp när du vistas i rummet. Om du vill passa på att matcha någon av de tröjor du redan har i garderoben kan en jeanskjol med häftiga detaljer passa bra när du utökar din basgarderob. Desigual-klänningar på rea samt kjolar kommer i flera olika modeller samt färger så att du kan välja en som passar ditt humör. Självklart hittar du även coola tryck och mönster.

Förutom kläder för kvinnor finns det även klädesplagg samt andra accessoarer för resten av familjen. Varför inte klä hela familjen i Desigual-kläder och sprida glädjen med allt från kända seriefigurer till kläder med härliga budskap både på spanska och engelska. Du hittar alltid kläder som passar för de olika årstiderna, allt från badkläder till varma vinterjackor. Om du inte gillar för mycket färg hittar du också kläder i mer neutrala jordnära färger – dock fortfarande med den unika och coola känslan som får dig att sticka ut lite extra. När du letar efter något riktigt unik kan du ibland hitta tillfälliga samarbeten med olika designers och kändisar som skapat kläder tillsammans.

desigual outlet 3 CM

Gör vardagen mer praktisk och färgsprakande med en Desigual-ryggsäck

Om du är en person som ofta är ute på språng finns det inget bättre än en ryggsäck. Desiguals ryggsäckar har ofta en smart och snygg design så att du enkelt kan bära den som en handväska om du vill. De är dessutom skapade i olika modeller, storlekar samt färger så att du kan välja en med bland annat det antal fack som du kan tänkas behövas till alla dina saker.

Gillar du inte ryggsäckar finns även andra väskor, bland annat crossbody när du letar efter en mindre Desigual-väska på rea att hänga över axeln. Det finns också totebaga om du vill kunna bära med dig mer saker under dagens gång och klassiska handväskor om du hellre föredrar att hålla väskan i handtagen eller vill ha den hängandes nära till kroppen. Matcha gärna väskan med en snygg sjal och hatt och självklart ett par snygga skor för att skapa en komplett look.

Hitta outletkläder från Desigual på Lounge by Zalando

När du blir medlem hos Lounge by Zalando kan du hitta Desigual på rea med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset. Med rabatten kan du passa på att skaffa en snygg ny outfit. Kanske är det dags att köpa en snygg skjorta och matcha den med ett par coola byxor samt skor. Färgerna och modellerna av kläderna är många. Mixa och matcha precis som du vill och se hur du kommer sprida glädjen när du dyker upp i dina färgglada och unika kläder.