Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Hunter på rea

Det brittiska varumärket Hunter har blivit synonymt med högkvalitativa gummistövlar och ytterkläder. Varumärket har etablerat sig som en ikon inom regnstövlar med sina slitstarka och funktionella produkter. Shoppa idag för att vara redo för alla väder.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa regntåliga produkter från Hunter

Hunter är kända för sina regntåliga stövlar och kläder som håller en tidlös design med funktionella designlösningar och innovativa material. Varumärket är en favorit för den som söker stilfulla och väderbeständiga kläder och skor. Gå med i vår online outlet Lounge by Zalando för att shoppa märkesvaror till reapriser.

hunter_outlet_2_CM

Shoppa klassiska Hunterstövlar till reapriser

Det brittiska varumärket är kanske allra mest känt för sin karakteristiska Wellington-stövel som känns igen på sina enkla linjer och klassiska stil. Hunterstövlarna har en hög skaftlängd som sträcker sig upp över vaden vilket ger extra skydd för regn och väta. Stövlarna har en rundad tåhätta som ger skönt utrymme för tårna samt ett spänne högst upp på vaden för vattentät passform.

Hunters gummistövlar är tillverkade av högkvalitativt naturgummi för säker vattentäthet. Detta material är även känt för sin hållbarhet och flexibilitet. Den naturliga gummiyttersulan på stövlarna ger bra grepp och skön stötdämpning. Insidan kan vara fodrad med isolerande material för extra värme eller bara ett mjukt foder för skön komfort.

Hunter-gummistövlarna med sin klassiska design är idealiska för regniga dagar och leriga förhållanden. Den höga skaftlängden skyddar mot stänk och vattenintrång medan naturgummit ger en vattentät barriär. Den tidlösa estetiken på varumärkets stövlar har gjort de till en modeikon som erbjuder både stil och funktion.

hunter_outlet_3_CM

Hunter gummistövlar för barn på rea

De populära stövlarna kommer även i storlekar för barn. Shoppa Hunter gummistövlar för barn i en mängd olika modeller, allt från klassiska stilar till värmande vinterstövlar och roliga barnanpassade skor. Produkterna i barnstorlekar håller samma höga kvalitet som varumärkets standard storlekar.

Det brittiska varumärket erbjuder funktionella gummistövlar för barn som ger effektivt skydd mot regn och lera under äventyr och lek. Precis som stövlarna skyddar vuxna under friluftsaktiviteter och regniga aktiviteter är de perfekta för barn som vill leka och äventyra oavsett väder.

Välj bland härliga klara färger och färgkombinationer bland varumärkets barnkollektion. Låt barnen känna glädje och inspiration till att gå ut även under regniga dagar med härliga färger på sina gummistövlar. Under kallare delar av året kan du satsa på vinterskor med isolerande fodring men med samma vattentäta yta.

Fynda Hunter gummistövlar billigt i vår outlet 

I vår online outlet kan du fynda gummistövlar billigt och åtnjuta upp till 75%* lägre priser än standard. För att ta del av dessa erbjudanden behöver du bli medlem i Lounge by Zalando, något som är både enkelt och helt gratis. Allt du behöver är en email adress och varken köpkrav eller bindningstid gäller.

Till skillnad från traditionella outlet som har ett fast utbud av produkter använder vår online outlet tidsbestämda erbjudanden. Detta innebär att du får tillgång till produkter till lägre priser under en kort tid, i stället för att produkterna finns kvar tills någon köper dem. Därför gäller det att du slår till snabbt om du ser en favoritprodukt dyka upp på rea!

Redo att shoppa mode på rea? Gå med i Lounge by Zalando för spännande erbjudanden varje dag!