Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Marimekko på rea

Marimekko - för trendiga och färgstarka stilar. Upptäck vårt sortiment av vackra kläder och accessoarer som gör varje dag till en modefest. Välj bland våra populära mönster och skapa din unika look.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa Marimekkos kollektioner till nedsatt pris hos Lounge by Zalando

I vår outlet online kan du shoppa kläder, väskor och accessoarer från Marimekko till enastående rea-priser. Du kan låta dig inspireras av mönster och plagg som hjälper dig att skapa din personliga stil. Givetvis har vi också andra spännande, Skandinaviska varumärken, alltid med oslagbara rabatter. Du registrerar dig enkelt här på sidan och får sedan tillgång till hela vår reakatalog.

marimekko_outlet_2_CM

Marimekko outlet: tidlösa klassiker och trendiga nyheter

Marimekko har sedan 50-talet skapat plagg och heminredning som definitivt sticker ut i mängden. De är välkända för sina originella tygtryck med stora blommor och kraftfulla färger, alltid i kombination med med yttersta kvalitet. Det är ett faktum som gäller alla led i tillverkningen, från tillskärning till sömnad och paketering. Allt håller helt enkelt exceptionell standard och genom åren har de fått många lovord för sina i det närmaste outslitliga tyger.

De är idag välkända över hela världen och deras mest expansiva marknader är Europa, Nordamerika och inte minst Asien, där de är omåttligt populära i bland annat Japan och Sydkorea. Många av de gamla klassikerna som var med från början, kan fortfarande hittas i utbudet. Ett par exempel är de små börsarna och shoppingväskorna som säljer lika bra nu som när de lanserades på 70-talet.

Skjortor och tröjor - klassiker och nyheter från Marimekko sida vid sida

Andra klassiker som fortfarande ingår i sortimentet är Marimekkos randiga skjorta “Jokapoika” och tvärrandiga bomullströja “Pitkähiha”. Unisexplaggen som lanserades på sjuttiotalet är fortfarande omåttligt populära och nya generationer tycks alltid hitta till de här plaggen, trots att de funnits på marknaden i mer än fem decennier.

Men modemärket lever inte bara på sitt gamla rykte som tillverkare av ikoniska och klassiska plagg, utan designar hela tiden nytt. De skapar nya plagg, väskor och heminredning både med nya tyger och populära tygtryck som hängt med länge. Att de skapar med egen design längs med hela produktionslinjen är dessutom en av deras absoluta styrkor. De använder alltså alltid sina egna tyger och köper inte in något överhuvudtaget. Ett tämligen unikt koncept och alla finländare har verkligen anledning att vara stolta över det här spännande företaget med så mycket historia bakom sig.

Klassiska klänningar i ny tappning

Tygerna kommer verkligen till sin rätt i klänningskollektion. Långa kjolar och vida klänningar är Marimekkos signum, även om de också har gott om omlottklänningar och knälånga kjolar. I kategorin finns alltid många nyheter, men en sak har dessa alltid gemensamt: snittet är enkelt och kontrasterar på ett utmärkt sätt till varumärkets mer uttrycksfulla tyger.

Även bland klänningarna finns det plats med ett par klassiker. Den generösa långklänningen med vida ärmar är en modell som återkommit i kollektionerna regelbundet genom tiderna. Idag finns långklänningen designad i Marimekkos klassiska, storblommiga mönster “Unikko”.

En annan klassiker som fortfarande syns är förklädesklänningen “Nadja” som med sina små, färggranna fickor på det mörka 60-tals tyget definitivt sticker ut i mängden. Det här var ett plagg som syntes på många finska kvinnor på 60-talet och det är en klänning som varumärket fortfarande säljer mycket av på den inhemska marknaden. Håll utkik efter Marimekko-deals i vår online outlet så kan du klicka hem en av deras härliga klänningar du också!

marimekko_outlet_3_CM

Väskor med både design och funktion i fokus

Det går knappast att nämna Marimekko som varumärke utan att även slå ett slag för väskorna. Som så mycket annat i deras kollektioner, är även flera av dessa klassiker som hängt med genom decennierna. De ursprungliga Marimekkomönstren används ofta och då är väskan tillverkad av stadigt och hållbart bomullstyg. Det är också gott om snygga och stilfulla läderväskor i utbudet.

När det gäller funktion hittar du i stort sett allt i väskkollektionerna. Här finns portföljer, stora shoppingväskor, handväskor och ryggsäckar. Den klassiska axelväskan “Olkalaukku” med ett stort tyglock över hela väskan, är en klassiker som är lika funktionell nu som när den lanserades på 1970-talet. När man ser väskan är det lätt att se varför den är så populär, den är nämligen perfekt i storlek och här ryms utan problem en laptop, ett par mappar eller en läsplatta. Trots att den är så rymlig, gör den stilrena designen att den inte känns stor och klumpig, utan är definitivt en smidig väska som passar utmärkt både till arbetet och att använda som axelremsväska på fritiden.

Registrera dig i vår medlemsoutlet och fynda Marimekko-plagg på rea redan idag

I vår omfattande katalog av skandinaviska och internationella modemärken har du möjligheten att göra fantastiska fynd, ibland med rea på upp till 75%*. Allt du behöver göra för att bli medlem är att registrera dig här på sidan i ett par enkla steg. Som medlem får du personligt anpassade tips från oss, vilket gör att du har möjlighet att shoppa plaggen och accessoarerna från varumärken du gillar mest. Allt till oslagbara priser.