Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Didriksons på rea

Didriksons - Kläder för äventyr och stil. Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa jackor, byxor och mer. Utforska nu och hitta din perfekta stil. Shoppa nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Favoriter i ur och skur från vår Didriksons-outlet

Kyliga vintermorgnar, regniga höstdagar eller blåsiga sommarkvällar – med Didriksons är du alltid rätt klädd, oavsett tillfälle och väder. Om du är på jakt efter funktionella kläder som inte bara är trendiga, utan även gör att du kan röra dig obehindrat oavsett vad vädrets makter bjudet på, få du inte missa att ta en titt på vår Didriksons-rea. Som medlem i vår shoppingklubb Lounge by Zalando får du ta del av erbjudanden från inte bara Didriksons, utan alla dina andra favoritvarumärken. Upptäck vår omfattande rea där du kan klicka hem mode från kända varumärke med ofattbara rabatter på upp till 75%*.

didriksons_outlet_1_CM

Funktionellt modet på rea från Didriksons

Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder är ett talesätt som stämmer till punkt och pricka då det kommer till Didriksons sortiment. Om du vill känna dig modernt och trendigt klädd samtidigt som du är skyddad mot väder och vind får du därför inte missa att ta en titt i vår outlet.

Didriksons började tillverka regntåliga kvalitetsjackor redan 1913 och har sedan dess kombinerat en stark trendkänsla med bekvämlighet och funktionalitet. I vår outlet kommer du garanterat kunna hitta dina nya utomhuskläder som är lika snygga som användbara till nedsatta priser från Lounge by Zalando.

Sedan starten har Didriksons utvecklats från att inte bara leverera jackor av högst kvalitet utan även varma tröjor, byxor, stövlar, regnställ och en mängd olika accessoarer. Bekväm, sportig, trendig och funktionell – med Didriksons får du allt i ett och samma varumärke. Oavsett vad du letar efter kommer du garanterat kunna hitta det hos Lounge by Zalando till fördelaktiga reapriser.

Tidlöst utomhusmode från vår Didriksons-rea

Med kvalitetsplagg från vår Didriksons-outlet kan du alltid vara säker på att du är rätt klädd, oavsett temperatur och aktivitet. Didriksons är experter på att ta fram snygga kollektioner som tänker lika mycket på dig som på miljön. Klädskaparna väver in hållbarhetstänk i alla aspekter – både gällande valet av tidlösa designer, noggrant utvalda färger, långvariga kundrelationer och arbetar ständigt med olika hållbarhetsprojekt.

Upptäck det stora utbudet med utomhuskläder i vår outlet som tagits fram för att stå emot tidens tand, både när det gäller design och kvalitet. Klicka in på Lounge by Zalandos rea för att själv upptäcka Didriksons utbud som alltid är helt fritt från animaliska produkter så som dun, läder eller päls.

didriksons_outlet_2_CM

Kläder för alla utomhustillfällen från vår outlet

Didriksons kläder är så bekväma och snygga att du kommer önska att det var busväder lite oftare. Varumärkets kläder är vattentäta samtidigt som de låter din kropp andas, och snyggt skräddarsydda med små detaljer som gör desto större skillnad. Vad sägs exempelvis om många små fickor placerade på praktiska platser, reflekterande ytor, praktiska kapuschonger som låter dig lämna paraplyet hemma och varmt foder som håller samma kvalitet tvätt efter tvätt – allt i ett plagg som du dessutom ofta kan tvätta i tvättmaskinen.

Varumärket som länge varit synonymt med snygga utomhuskläder och regnställ är idag ett av Sveriges mest älskade varumärken då det kommer till utomhuskläder. Här behöver du inte kompromissa med stil och trend, oavsett om du ska ut på en skogsvandring, cykla till jobbet eller bara vill ha en snygg jacka till weekendresan. Klicka in på Lounge by Zalando för att upptäcka mängder av trendiga utomhusplagg för henne, honom eller för de allra minsta. I barnsortimentet kan du nämligen välja och vraka bland hållbara och slitstarka plagg och ytterkläder som håller ditt barn varmt och torrt oavsett hur vilda utomhuslekarna blir.

Hitta dina nya favoriter hos Lounge by Zalando

Som medlem i Lounge by Zalando får du ett unikt tillfälle att ta del av de senaste nyheterna från alla dina favoritvarumärken. När du går med får du personliga nyhetsbrev med skrädarskydda erbjudande, baserade på dina intressen och stil. Detta gör att du aldrig mer behöver oroa dig för att missa ett erbjudande, och blir alltid en av de första att se alla nyheter från vår prisvärda rea.