Monki outlet

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Monki outlet: De senaste trenderna hos Zalando Lounge

Trender ändras snabbt, det vet alla som är modeintresserade. I det fallet är Monki en ovärderlig hjälp, eftersom de ständigt uppdaterar utbudet med det som är hetast just nu. Här på Zalando Lounge outlet kan du som vill hänga med i svängarna, handla det allra senaste från varumärket. Dessutom till kraftigt rabatterade priser.

Monki-outlet-zalando-lounge

Botanisera bland vårt utbud av Monki på rea i Zalando Lounge outlet

Som medlem i Zalando Lounge, får du tillgång till de senaste trenderna från Monki och andra modeföretag till kraftigt rabatterade priser. Dessutom får du modenyheter och tips skickade direkt till din inkorg. Medlemskapet kostar dig ingenting! Däremot kommer det att spara pengar åt dig, eftersom du smidigt kan shoppa snyggt och personligt mode på rea.

Ta del av Monkis utbud till reapriser i Zalando Lounges exklusiva outlet

Monki erbjuder de absolut senaste trenderna inom flera kategorier av mode. Här hittar du alltid säsongens nyckelplagg, dessutom till väldigt bra priser. Hos Zalando Lounge kan du shoppa deras produkter till ännu lägre kostnad än vanligt.

Monkis sortiment består av det mesta du kan tänka dig av ett klädutbud, varesig det gäller ytterplagg, toppar, kjolar eller byxor. Utbudet av accessoarer är av det mest skiftande slag och även det en av Monkis specialiteter. Vare sig du söker ett par solglasögon eller sandaler, hittar du det garanterat i Monkis kollektioner.

Varumärket är väldigt populärt hos en yngre, trendmedveten publik. Men även en äldre generation som vill hålla koll på de senaste trenderna, har upptäckt modemärket. Det är många som frekvent vänder sig till Monkis utbud, för att få tillgång till det senaste modet. Med hjälp av deras sortiment är det lätt att hitta en unik stil och ett uttryck som passar den egna personligheten, vare sig du är gammal eller ung. Det är lätt att mixa och matcha deras plagg, för att skapa en alldeles unik stil.

Kollektionerna för varje säsong kan mycket väl jämföras med konkurrenter i dyrare prisklasser. Här kan du hitta allt från hitta enkla, sakliga vardagsplagg, till lekfulla och färggranna toppar och klänningar.

Monki-outlet-women-zalando-lounge

I Monkis utbud hittar du jeans i både klassiska och trendiga modeller

Monkis jeanskollektioner är ett typiskt exempel på hur märket kombinerar de senaste trenderna med individualitet och tillgänglighet för alla. Oavsett vem du är eller hur du ser ut. Monkis trendkänsliga designers och inköpare, ser till att utbudet alltid består av de senaste snitten och dessutom i realistiska storlekar.

Jeansmodet är något som snabbt skiftar och det kan vara tvära kast i hur de senaste byxmodellerna ser ut. Numer är det heller aldrig en enda jeansmodell som är det senaste, trenderna går parallellt med varandra. Det fångar Monkis trendspanare elegant upp och de har alltid många olika modeller i utbudet. Här hittar du garanterat din stil, oavsett om du är en “skinny jeans” eller “mom jeans”-tjej.

Accessoarer på rea hos Zalando Lounge

En annan kategori som Monki briljerar i, är accessoarerna. Deras säsongsanpassade kollektioner erbjuder bland annat bekväma, stilrena och väldesignade skor. Oavsett om du är ute efter sandaler eller rejäla kängor, finns det i deras sortiment. Materialet består ofta av mjuk och följsam läderimitation av hög kvalitet.

En annan stor kategori inom accessoarer är handväskor. En bra handväska ska kunna innehålla allt som är viktigt att ha med, både till vardags och fest. Det är en viktig del av outfiten och det här vet företaget mycket väl om. De har verkligen gått in för att skapa praktiska, snygga och kvalitativa väskor.

Monki-outlet-fashion-zalando-lounge

De vet också att deras kunder sannolikt vill matcha sina outfits med handväskor i olika färger, storlekar och stilar. Prisnivåerna gör det möjligt för kunden att kunna variera säkra kort som den svarta vardagsväskan som passar till allt, med mer vågade kuvertväskor i klara färger. Utbudet varierar mellan trendiga varianter till handväskor som andas exklusivitet och stil. När vi ändå är inne på accessoarer, vill vi också nämna Monkis utbud av hattar och scarves. Stora, glamorösa sjalar eller små diskreta diskreta scarves: det finns något för alla. Om du hittat dagens outfit på vår rea, varför inte passa på att även se om du hittar en lämplig hatt att toppa din stil med?

Priser som gör plånboken glad på Zalando Lounge

På Zalando Lounge online-shoppingklubb kan du hitta Monkis varor till ett ännu bättre pris än vad du är van vid. Förutom att de själva alltid satsar på prisnivåer som är snälla mot plånboken, gör vår ständiga rea att du får ännu bättre erbjudanden än vanligt.

Hos Zalando Lounge kan du hitta kläder, skor och accessoarer från många märken, inklusive Monki. Missa därför inte chansen att gå med i vår reaklubb för medlemmar. Vi har en bred katalog med både lyx- och budgetmärken. Du som medlem får rabatter och medlemsförmåner på upp till 75 % på varorna.

Vårt nyhetsbrev håller dig alltid uppdaterad på vad som finns i vår outlet och var som är på gång. Du får också information om speciella erbjudanden som vi tror passar dig speciellt bra, tillsammans med de senaste nyheterna i modebranschen. Givetvis är ett medlemskap i Zalando Lounge gratis!

Skandinaviska favoritmärken

🔸

🔸

🔸

🔸