UGG-rea: upp till -75%*

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Klicka hem dina favoritUGGs online till rabatterade priser hos Zalando Lounge

I vår UGG-outlet kan alla som älskar varumärket hitta deras klassiska stövlar och trendiga sandaler, till kraftigt reducerade priser. Här finns också ett spännande sortiment av sneakers, givetvis även de på rea. Det enda du behöver göra för att få tillgång till våra exklusiva erbjudanden, är att registrera dig här online som medlem i Zalando Lounge. Missa inte tillfället och bli medlem redan idag.

UGG-outlet-zalando-lounge-SE

Shoppa UGGs i många modeller till oslagbara priser i Zalandos märkes-outlet

Det Australiensiska varumärket som med sin kärlek för fårskinn, tog världen med storm inte lång tid efter att de lanserat sin ganska blygsamma, första kollektion. Numera har UGGs visats upp på catwalks världen över och de finns representerade i ikoniska modemagasin såsom Vogue och Elle. Klubbmedlemmar i Zalando Lounge har förmånen att kunna köpa de mest populära produkterna från Uggs sortiment och här kan du hitta dina favoriter med rabatter på upp till 75 procent*!

Stövlar: UGGs klassiker

UGGs fårskinnsstövlar hör definitivt till företagets flaggskeppsprodukter. Stövlarna som gick från att användas av en liten skara entusiastiska fans, tog sig gradvis hela vägen till att bäras av kända modeikoner, artister och skådespelare världen över. Skomodellen får nog sägas vara en klassiker numera och den älskas av både yngre och äldre generationer.

Den otroligt mjuka och sköna stöveln är perfekt att använda kyliga höstdagar, likväl som kalla och torra vinterdagar. Det härligaste med stövlarna får nog sägas vara att de är absolut fjäderlätta och det känns i stort sett som man inte bär något på fötterna överhuvudtaget. Det här kan ta en stund att vänja sig med, men det är en väldigt härlig känsla med tanke på hur ofta våra fötter är inklämda i skor som inte alltid är bekväma och som klämmer åt.

Den här modellen av stövel har utvecklas enormt med åren och finns idag i en mängd olika modeller och utföranden. Från början bestod den av ankelhöga skaft, var tillverkade i nubuck och med ett foder av skönt fårull. Färgvalen var några enstaka, från svart till puderrosa och beige. Idag finns de med strass, i läder och även med olika höjd på skaftet. De kan alltså kombineras med ett nästintill oändligt antal stilar och klädsmaker.

UGG-pink-boots-zalando-lounge

Kängor och boots för utmanande väder

UGG har numera tagit steget till ett otroligt brett sortiment. De har, i samarbete med andra kända skodesigners, skapat en mängd fantastiskt spännande skomodeller. De har rejäla vandringskängor i utbudet, som klarar av långa vandringar i både väta och kyla.

Alla som exempelvis gillar Timberlands klassiska kängor, bör definitivt ta en titt på UGGs sortiment.

Här finns otroligt snygga kängor och boots som passar perfekt till både biker- och streetmode. UGGs kängor i nubuck är perfekta till ett par snygga jeans och en dunjacka under kalla vinterdagar. Kängorna har tjocka sulor som isolerar från kyla på ett mycket effektivt sätt och de är också helt vattentäta.

För män som gillar en mer diskret eller konservativ look, finns fina snörkängor i nubuck med en låg rågummisula. Dessa passar till många olika outfits och kan användas med allt från jeans och blazer, till ett par snygga chinos.

Sandaler i fantasifulla utföranden

Sandaler från UGG har blivit riktigt stort. Här har de satsat på samarbeten med bland annat Jimmy Choo och det har verkligen burit frukt. Utbudet har vuxit sig väldigt stort, tack vare roliga skor och smart marknadsföring. Här hittar du verkligen snygga och trendiga modeller som du inte kan finna någon annanstans.

Dessutom är UGG sitt signum trogna, det vill säga att skapa foträta och bekväma sandaler. Även de festligare sandalerna med klackar, är sköna att bära och gör att du kan ha dem under en hel festkväll.

Formgivarnas sinne för humor har även givit varumärket några riktigt härliga, fluffiga sandaler med fjädrar, vilka påminner om 50-talets morgonrockstofflor för damer, men i modern tappning. De här modellerna är definitivt riktiga blickfång och är perfekta för alla som älskar att uttrycka sig med kläder och skor.

UGG-pink-boots-2-zalando-lounge

Unika sneakers för alla fashionistas

Den sanna skoälskaren kan numera också hitta sneakers från varumärket. Inte heller det här går användaren obemärkt förbi, eftersom

Modellerna är något som definitivt avviker från många andra företag som är stora på sneakers, på grund av den speciella designen. Skorna känns mer som små skulpturer, än vanliga skor.

Den här innovativa formgivningen gör att UGGs sneakers lika gärna kan bäras till festligare tillfällen som till mer avslappnade klädstilar. Det finns många modeller att välja mellan och du kan hitta skor med en riktigt tjock sula för en mer ungdomlig look, men också låga modeller som tagit inspiration från löparskor. Enkla slip-ins modeller med rågummisula och resår på ovansidan foten, finns också.

Hos Zalando Lounge kan du shoppa UGGstövlar och andra snygga modeller från varumärket i vår medlemsoutlet. Vi har både klassiska och nyskapande klädmärken i sortimentet och allt säljs dessutom till kraftigt nedsatta priser.

Du registrerar dig i ett par enkla steg och får sedan tillgång till utbudet i vår online-outlet. Vi skickar dig också regelbundet tips på produkter som vi tror att du kommer att älska särskilt mycket.

POPULÄRA KATEGORIER

DINA FAVORITER: SHOPPA EFTER MÄRKE

adidas ▪️ Converse ▪️ Ralph Lauren ▪️ Vans ▪️ Levi's ▪️ Diesel ▪️ Fila ▪️ Gucci ▪️ The North Face ▪️ UGG ▪️ Calvin Klein ▪️ Dr. Martens

Ray-Ban ▪️ Birkenstock ▪️ Michael Kors ▪️ Nike ▪️ Patagonia ▪️ Puma ▪️ Versace ▪️ Lacoste ▪️ Tommy Hilfiger ▪️️ Esprit ▪️ Guess ▪️ Under Armour

* Jämfört med rekommenderat återförsäljningspris.