Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Under Armour på rea

Under Armour är det ultimata valet för stil och prestation. Utforska vårt sortiment av snygga och funktionella kläder och skor för träning, fritid och mycket mer. Hitta din perfekta passform och uppnå dina mål. Upptäck nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Under Armour på rea hos Lounge by Zalando

Genom att se till att stilen är den rätta kan du boosta självkänslan under joggingturen. Med produkter från Under Armour som du hittar i vår Lounge by Zalando säkerställer du stilen och kan istället fokusera på att prestera. Spana in utbudet redan idag för att inte missa en bra deal.

under-armour outlet 2 CM

Sporta med stil

Varumärket som sådant känner många till, men inte lika många vet att det går att shoppa plagg och accessoarer i vår outlet rea på nätet. Under Armour har hängt med i mer än 20 år och har haft mängder med av sammarbeten med kända idrottsprofiler. Utbuder från Under Armour varierar med tiden så håll koll på rea i vår outlet för att inte missa ett schysst erbjudande.

Oavsett om du avser att använda produkterna till vardags eller då du sportar finns det många fördelar med varumärket. Sådant som infällda dragkejdor, små dolda fickor och material som lämpar sig väl under träning är bara några av dessa. Produkterna är både bekväma och kvalitativa och du kan använda de under lång tid framöver utan att de går ur modet. Med hjälp av en bra basgarderob behöver du inte så mycket annat för att få till det.

Att vi tycker om att sporta med stil är ingen hemlighet, och just Under Armour gör det väldigt lätt att göra just det. I de många kollektionerna som tagit fram genom åren är bekvämlighet och funktonella finesser genomgående för samtliga.

under-armour_outlet_3_CM

En bra bas gör det lättare att lyckas

Med rätt bas kommer du långt. Det kan räcka med ett par bekväma träningstights och en t-shirt från Under Armour för att du ska komma igång med träningen och känna dig bekväm under tiden. Eftersom att priserna här är kraftigt reducerade kan du handla din bas utan att det kostar skjortan. Något du alltid kan lita på är att produkterna från alltid är av hög kvalitet och gjorda av material som är anpassade för just träning. För pengarna du sparar genom att shoppa på rea hos Lounge by Zalando kan du lägga lite extra krut på variation.

Allt fler har kommit att uppskatta varumärket och nu hittar du ett bra utbud på rea i vår outlet. Kläderna och accessoarerna är sportiga och stilrena, vilket gör att du kan använda produkterna vid flera tillfällen. Gemensamt för samtliga produkter är att kvaliteten är genomgående hög och du får valuta för pengarna. Du hittar mängder av inspiration och varor hos Lounge by Zalando, så se till att hålla dig uppdaterad vad gäller erbjudanden.

Under Armour till vardags eller på träningen

Att den här typen av kläder gör sig utmärkt på träningen är givet, men många av plaggen fungerar minst lika bra under en arbetsdag eller en ledig dag i hemmet. De är smakfulla och bekväma och gjorda av material som sitter skönt på kroppen. Det innebär att dina plagg aldrig är fel oavsett när du använder de.

Du kan kombinera dina produkter från för att passa många tillfällen. Tricket ligger i hur du kombinerar dina plagg med andra favoriter från din basgarderob. Ett par snygga tights från Under Armour kan göra sig bra med en färgglad topp för en sportig look, medan en träningstopp kan sätta stilen tillsammans med ett par jeans och sneakers. Du kan alltså kombinera dina varor i oändlighet för att få din egen prägel på stilen samtidigt som du sparar pengar via vår outlet rea - bättre än så blir det inte! Spana in sidan för mer inspiration och tips.

Spara många slantar genom att göra smarta val

Vem vill inte ta del av en bra deal? Det är precis det du gör när du handlar här, och det finns många slantar att spara. Genom en bra bas kan du komma långt med ett fåtal accessoarer och du skapar lätt dig egen stil genom olika kombinationer. Det är ett välkänt märke som funnits på marknaden under lång tid och det fullkomligen andas sport, men plaggen fungerar minst lika bra till vardags. Du kan göra riktiga fynd, så håll dig uppdaterad.