Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Mikk-Line på rea

Det danska varumärket Mikk-line är kända för sina populära kläder för barn och baby. Särskilt populära är varumärkets ytterkläder för barn som är designade för att hålla småttingarna varma och torra i olika väderförhållanden. Shoppa barnkläder idag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa funktionella barnkläder från Mikk-line

Shoppa Mikk-line kläder för barn som är designade och producerade med hög kvalitet. Märket fokuserar på funktionella och hållbara plagg med skandinavisk design. Gå med i vår online outlet Lounge by Zalando och få tillgång till ytterkläder för barn med rabatterade priser. Som medlem får du fördelar som exklusiva erbjudanden och gratis retur.

Rea på barnkläder och ullfleece från Mikk-line

Det danska varumärkets är framför allt kända för sina sköna och värmande ytterkläder för både barn och baby. En av deras storsäljare är Mikk-line ullfleece som både fungerar som jacka och som extra lager under varmare plagg. Låt barnen bära jackan under kalla sommarkvällar eller som lager under höstjackan när temperaturerna faller.

Produkter i Mikk-lines ullfleece är gjorda av en blandning av ull och polyester, men du hittar även modeller i 100% återvunnen polyester. Materialvalen är viktiga för varumärket som genomgående satsat på miljövänliga och tåliga textilier. Du hittar till exempel vattenavstötande regnjackor och isolerande vinterjackor i varumärkets sortiment.

För en snygg look för barnen kan du shoppa någon av varumärkets matchande set på ytterkläder. Du hittar till exempel matchande regnjackor och regnbyxor för en snygg och enhetlig look. Välj bland ett stort urval av färger och mönster för att hitta något som barnen vill bära med glädje.

Mikk-line overaller på rea

Bland det danska varumärkets kläder hittar du inte bara jackor men även Mikk-line overaller för alla olika vädertyper och användningsområden. För vinterhalvåret kan du till exempel satsa på en av varumärkets fleece-overaller som ger mjuk känsla och skön värme. Overallen har en smart design med ett diagonalt blixtlås som både ger en tuff stil och funktionalitet.

Bland varumärkets overaller hittar du även vintermodeller med skön dunfodring för de allra kallaste dagarna. Designade med smarta dragskor runt fötterna slipper barnen byxben som åker upp och skapar kalla glipor mellan plagg och skor.

Välj bland söta blommönstrade overaller, snygga neutrala färgkombinationer, eller dämpade färgtoner som kommer till liv med glansiga, quiltade material. Du kan även välja bland designdetaljer som volangkanter på fickor och axlar samt snygga kontrasterande färger på förstärkningar på knän och armbågar.

Online outlet för Mikk-line jackor

Gå med i vår outlet Lounge by Zalando för att shoppa Mikk-line jackor och ytterkläder för barn. Det är enkelt att bli medlem online och allt du behöver är din mailadress. Du har varken bindningstid eller köpkrav men får tillgång till flash-reor och dagliga erbjudanden på trendiga plagg.

När du går med i vår outlet kan du njuta av upp till 75% lägre priser jämfört med rekommenderade butikspriser på tusentals olika varumärken. Reorna är tidsbestämda så se till att slå till direkt när du ser någon av de produkter du är intresserad av. Du kan även spara favoritprodukter i din önskelista för att direkt få reda på när de säljs för reapriser.

Redo att shoppa barnkläder till rabatterade priser? Bli medlem i Lounge by Zalando idag!