Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Wood Wood på rea

Välj stil. Välj kvalitet. Välj Wood Wood. Sätt din egen trend med Wood Woods unika sortiment av mode och livsstilsprodukter. Utforska nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck Lounge by Zalando och fynda kläder från Wood Woods exklusiva outlet

I vår Wood Wood outlet hittar du artistisk streetwear för alla som älskar välsydda kläder med urbana influenser. Klädmärkets jackor, jeans, t-shirts och accessoarer är influerade av konst och musik samt andra samtida, kulturella fenomen. Genom en enkel registrering hos oss på Lounge by Zalando, får du tillgång till deras kollektioner till kraftigt rabatterade priser. Så passa på att registrera dig online nu!

woodwood_outlet_2_CM

Wood Wood är lika mycket en livsstil och attityd som ett klädmärke. Det märks inte minst genom deras återkommande samarbeten med fotografer, konstnärer och andra kreatörer. Resultatet återspeglar förstås deras kollektioner, vilka med sina färger och snitt definitivt utstrålar individualism och konstnärligt uttryck.

Om du registrerar ett medlemskap hos oss på Lounge by Zalando, blir du den första att få veta när något nytt från Wood Wood och andra kreativa klädmärken, kan handlas på rea hos oss.

Bekväma t-shirts i Wood Woods unika stil

Varumärken som det här, har naturligtvis en gedigen kollektion av t-shirts. Stilen på dem är en blandning mellan street och preppy i pastellfärger. Resultatet blir ett unikt uttryck och det här är verkligen klädmärket för alla individualister. Randiga t-shirts blandas med modeller med loggan på, eller med olika citat på bröstet.

Wood Woods t-shirts är av stadig bomull. De passar lika bra att bära enskilt med jeans, som att ha under en skjorta. Färger och mönster finns i många varianter och kollektionen är perfekt för alla som älskar att gå omkring t-shirts, men som ändå vill variera sig och skapa personliga kombinationer med olika klädesplagg.

I katalogen finns också långärmade tröjor och t-shirts, vilka är perfekta under kallare väderlek eller årstid. Även här finns ett antal variationer, när det gäller färgsättning och mönster. Ett stort plus är att många av deras bomullsplagg dessutom är ekologiskt certifierade. Det gör att företaget håller miljömässigt hög standard och tar ett socialt ansvar, ända till slutprodukt.

woodwood_outlet_3_CM

Byxor för alla som älskar personligt mode

En del av byxkollektionerna har ett retroutseende som för tankarna till 60-talet. Det är definitivt en kollektion för personer som verkligen älskar att uttrycka sig genom kläder och som inte är rädda för att sticka ut. Men här finns också klassiska, baggy modeller och i herrkollektionerna hittar du en mängd variationer, även om utbudet också är relativt stort på damsidan.

Bland dambyxorna finns även eleganta modeller som passar för högtidligare tillfällen. Byxorna i satin har precis det rätta snittet, för att de ska se stilrena men samtidigt festliga ut. Byxorna passar både till bekväma sandaler och högklackat.

Som alltid när det gäller Wood Woods kläder, är materialet av mycket hög kvalitet. Det är ekologisk bomull, ullblandningar, siden och denim med spännande tvättningar som gäller här.

Klänningar och kjolar för kreativa klädstilar

På damsidan har Wood Woods designers skapat väldigt fritt, vilket resulterar i att deras klänningar och kjolar kan ha en stor variation mellan modellerna. Gemensamt för dem alla, är att de har distinkta, genomtänkta silhuetter och udda, roliga detaljer. Precis som i kollektionen med byxorna är det här en blandning av unikt och modernt mode, i kombination med retrodesign som för tankarna flera decennier bakåt i tiden.

I en annan kollektion kan det å andra sidan dyka upp klänningar som är inspirerade av samtida streetmode. Formgivarna verkar ständigt ha nya, spännande idéer och samarbeten som de förverkligar. Gemensamt för dem alla är dock att de känns skräddarsydda i sin utformning, Tack vare den genomtänkta designen, passar modellerna olika kroppstyper och storlekar.

Accessoarer som kompletterar klädkollektionerna

Alla som älskar kepsar och hattar, kommer att glädjas åt Wood Woods sortiment. Dessa finns i både dam och herrstorlekar och modeller. Kepsarna finns i ett flertal färger och även stilar. Det gör det enkelt för dig som vill accentuera din klädstil med en keps, att hitta en matchande modell. Solhattarna förtjänar även de ett särskilt omnämnande. De går att hitta i spännande, konstnärliga mönster som definitivt kommer få dig att sticka ut i mängden. Solhatten är dessutom inte bara dekorativ utan även väldigt praktisk, både på stranden och under soliga dagar i stan.

Om Wood Woods sortiment är något som är ett måste i din garderob, glöm inte att bekanta dig med vår Wood Wood-outlet hos Lounge by Zalando. Här hittar du deras utbud av kläder och accessoarer till smått fantastiska priser, vilka definitivt är svårslagna. Du registrerar dig smidigt och enkelt här på vår hemsida och därefter får du tillgång till alla våra förmånliga reor och erbjudanden.