Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

J.LINDEBERG på rea

J.Lindeberg - Stil och elegans för dig som vill uttrycka din unika personlighet. Hitta de senaste trenderna och tidlösa klassikerna. Utforska vårt sortiment idag och hitta din perfekta stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

J.Lindeberg sportmodemärket från Stockholm

År 1996 grundades J.Lindeberg i Stockholm med visionen att bygga ett internationellt märke för moderna och medvetna konsumenter. J.Lindeberg är ett sportmodemärke som blandar sport med mode där funktionalitet blandas med stil för en aktivare livsstil. Kläderna går bra att använda till vardag, fest och träning. Dessutom hittar du golf- samt skidkläder. Shoppa J.Lindeberg till rabatterat pris hos Lounge by Zalando.

jlindeberg_outlet_2_CM

J.Lindeberg på outlet för alla säsonger

Eftersom J.Lindeberg grundades i Sverige kan du räkna med att hitta kläder anpassade efter de olika årstiderna. För kyligare månader hittar du bland annat fleecejackor, men även mer fodrade jackor som hjälper dig genom även den kallaste dagen. För regniga dagar hittar du allt från en ordentlig regnjacka till en enklare men modern poncho. Något som kännetecknar J.Lindebergs kläder är JL- eller J.Lindeberg-loggan som sticker ut från mängden. Förutom att J.Lindebergs jackor är stilrena kan du även förvänta dig smart teknologi som alltid har sporten i fokus, till exempel stretchiga jackor så att du enklare kan utöva din sport.

Satsa på J.Lindeberg golf för en bättre golftur

När det gäller golf är det viktigt att följa de klädetiketter som ibland finns för de olika golfklubbarna. J.Lindeberg golf finns för både män och kvinnor och du hittar allt från häftiga golfklänningar, kjolar och pikétröjor till stretchiga chinos. Förutom kläder speciellt anpassade för golfturen hittar du även accessoarer för golfturen som kan vara bra att ha, så som divot, bollmarkerare, keps, fiskarhatt och väskor.

Golfkläderna som finns att välja mellan finns i allt från mer färgglada modeller med häftiga mönster till mer enfärgade i neutrala färger. Självklart går golfkläderna bra att använda utanför banan. För en mer enhetlig look kan ett tips vara att matcha kläderna i en färgskala eller i komplementfärger. Om du letar efter en unik J.Lindeberg-golfoutfit kan en bra idé vara att blanda olika mönster och färger som garanterat skapar ett mer unikt utseende.

jlindeberg_outlet_3_CM

J.Lindeberg skidkläder för backen och after-ski

Oavsett om du är professionell skidåkare eller nybörjare i skidbacken kan du lita på att J.Lindebergs skidkläder hjälper dig att hålla dig varm i backen samtidigt som du tillåts maximal rörelse tack vare den smarta teknologin. Välj mellan olika längder, från parkasmodell till kortare skidjackor. Glöm inte täckbyxorna och gärna ett underställ för att skydda ytterligare mot kylan.

Det bästa tipset för att hålla sig varm under skidturen är att klä sig i lager-på-lager. På så vis kan du ta av plagg när du fått upp värmen. J.Lindebergs skidkläder finns i olika färger och även tillhörande accessoarer som kan vara bra att ha. Eftersom J.Lindeberg alltid satsar på mode och funktionalitet går det bra att använda dina J.Lindeberg-skidkläder även till vardags. 

J.Lindeberg på rea hos Lounge by Zalando

När du blir medlem hos Lounge by Zalando kan du shoppa varor från dina favoritmärken och få upp till 75% rabatt på det rekommenderade detaljhandelspriset. Att bli medlem hos Lounge by Zalando är gratis och du kan enkelt registrera dig på några få minuter. Förutom rabatterat pris på J.Lindeberg och andra kända varumärken har du även rätt till fria returer och vårt spännande nyhetsbrev.